Prodej rodinného domu, Rousínov, 136 m2

Rousínov

10 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRousínov
ID00003
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná136 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti306 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Rousínově

Popis

V rámci vlastního developerského projektu nabízíme k prodeji 27 samostatných RD a 21 bytů v 7 viladomech v obci Rousínov.
Rodinné domy budou mít dispozici 5+kk s obytnou plochou 136 m2 a vyrostou na pozemcích od 300 do 471 m2. Každý dům bude mít vlastní kryté parkovací stání a garáž (z toho 25m2) . Nad rámec bude součástí domu také terasa (9 až 14 m2).
V domech budou využity nejmodernější technologie - zateplené keramické cihly, elektrické vytápění, vlastní fotovoltaická elektrárna, kvalitní plastová okna . To vše garantuje vysoký standard bydlení s velmi úsporným provozem.
Lokalita: projekt se staví v tiché a klidné části obce vzdálené jen 5 minut pěšky od centra. V místě se nachází veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, MŠ, ZŠ, lékaři).
Skvělá dopravní dostupnost: 22 km do Brna a 20 km do Vyškova. K cestování je možné využít dálnici (nájezd 5 minut), autobus (5 minut pěšky) či vlak.

Dokončení je plánováno na 6/2024.

Napojení na IS: obecní vodovod, elektřina, obecní kanalizace.

Koupi domu je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám pomůžeme ve spolupráci s našim hypotečním oddělením.

V případě, že Vás tato jedinečná nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Rád Vám o projektu Residence Lipové Sady v obci Rousínov povím více. Budu se těšit.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rousínově.