Prodej rodinného domu, Dolní Břežany, Lhotecká, 109 m2

Lhotecká, Dolní Břežany

8 995 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 42 868 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLhotecká, Dolní Břežany
ID00007
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná178 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha109 m2
Plocha nemovitosti193 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Dolních Břežanech

Úklidové služby

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům v obci Dolní Břežany. Jedná se o kompletně zrekonstruovaný rodinný dům s dispozicí 3+1 a dvěma nádhernými terasami, které jsou na přední i zadní straně domu.
Dolní Břežany jsou klidnou a příjemnou lokalitou s dobrou dostupností do okolních měst. Máte možnost si vychutnat venkovské prostředí a přitom si užívat výhod městského života. Dům má dispozici 3+1 s obytnou plochou 63 m2 v přízemí (koupelna s bezbariérovou sprchou a rohovou vanou, kuchyně s jídelnou, ložnice a samostatná stavebně oddělená toaleta), v patře vzdušný obývací pokoj a ložnice. Dům dále nabízí dvě terasy, které přidávají další venkovní prostor k relaxaci a posezení. Patro domu je otevřené a má připraven komín pro zabudování krbu, což jistě v dnešní době ocení nejeden zájemce a to nemluvím o efektu hořícího dřeva, který definitivně zútulní celý obývací pokoj.

Dům má menší zahradu pro relaxaci, zahradní aktivity a možnost grilování. Vytápění je zajištěno elektrokotlem, který je spolehlivý a energeticky efektivní. Rekonstrukce doslova od "sklepa po střechu" proběhla v posledních dvou letech a ukončena byla v minulých dnech. Co je tedy nového? V celém domě nově rozvedena elektřina (měď), topení, voda a kanalizace (plast), podlahy a na nich podlahové krytiny, kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů, dveře s obložkovými zárubněmi, nová plastová okna s izolačním dvojsklem. A abychom nezapomněli samozřejmě střešní krytina. Dům je kompletně odizolován.

Nechte se okouzlit tímto úžasným rodinným domem, který vám poskytne komfortní a moderní bydlení v těsné blízkosti Prahy. Dolní Břežany se totiž nachází pouhých 15 km od centra hlavního města. Místní obyvatelé si i tak mohou užívat klidného venkovského prostředí, které je ideální pro ty, kteří hledají únik z rušného městského života. Okolní krajina nabízí možnosti pro pěší turistiku, cyklistiku a jiné venkovní aktivity. Spojení mezi Dolními Břežany a Prahou je dostupné pomocí veřejné dopravy. Nejbližší železniční stanice je Praha - Háje, která je součástí pražského metra linky C. Z Dolních Břežan je možné dojet autobusem nebo osobním automobilem na tuto stanici a odtud pokračovat metrem do centra Prahy.
Pokud máte zájem nebo potřebujete více informací, neváhejte mě kontaktovat, ráda odpovím na veškeré otázky týkající se tohoto báječného domu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Břežanech.