Prodej vily, Štrba, Slovensko, 600 m2

Štrba, Slovensko

46 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Parametry domu

AdresaŠtrba, Slovensko
ID00076
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná600 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti5710 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

K prodeji nabízíme unikátní, luxusní vilu o dispozici 8+1 o obytné ploše cca 600 m2, se dvěma terasami, venkovním vyhřívaným bazénem, saunou, zastřešeným stáním pro čtyři vozy na pozemku 5.710 m2 ve Vysokých Tatrách – Tatranská Štrba, okr. Poprad.

Ve třech nadzemních a jedno podzemním podlaží naleznete stylový obývací pokoj s krbem, vstupem na terasu s krbem, bazénem a posezením, 3x ložnici, 3x koupelnu s toaletou, 1x samostatná toaleta s bidetem, luxusní kuchyň s jídelnou, 2x pracovnu, velkou vstupní halu s krbem a schodištěm do patra, 2x šatnou, prádelnou, spodním altánkem s krbem a posezením.

Ve vile jsou použity prvotřídní materiály, luxusní zařizovací předměty, osvětlení, nadstandardní povrchy stěn, podlah a stropů (mramor, umělý kámen, tropické dřevo, Milánský štuk, pohledové cihly, obklady atd.).

Vila se nachází v naprostém soukromí se vzrostlou zelení, které jistě využijete k rodinné relaxaci.
Případně velkorysost vily a přilehlých pozemků oceníte při rodinných / firemních akcích a večírcích.

Ski areál Štrbské Pleso je od vily vzdálen cca 10 min. cesty vozem.

Veškeré technologie jsou inteligentní a je možné je ovládat přes telefon.

Pro více informací mne prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.