Prodej restaurace, Nedašov, 556 m2

Nedašov

8 700 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právních služeb
Hypotéka od 41 462 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNedašov
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná556 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha556 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Nedašově

Popis

Ráda bych Vás provedla a představila Vám ke koupi exkluzivní investiční příležitost v malebné obci Nedašov, na území CHKO. Nachází se na moravskoslovenském pomezí obecně nazývaném ,,Závrší“ a leží téměř na hranici se Slovenskem.

V obci je úplná základní škola, mateřská škola, ordinace praktického a zubního lékaře, dům s pečovatelskou službou a poštovní úřad. Obec má vybudované inženýrské sítě, vlastní vodovod a plynofikaci. V obci je možnost připojení k internetu.

Tato nemovitost, nacházející se výhodné poloze, je ideální pro ty, kteří hledají zajímavou a perspektivní investici. Jedná se o dva objekty bydlení se zaběhlou valašskou hospůdku s ubytovacím zařízením, sálem pro oslavy, saunou, bytem pro provozovatele, podsklepenou částí s barem, salonkem a venkovním posezením.

Tento objekt se rozprostírá na zastavěné ploše 556m² s celkovou plochou parcely 1388m² je zajištěna dostatečná prostorová flexibilita a možnost dalšího rozvoje. Částečné vybavení nemovitosti je již součástí prodeje, což představuje další výhodu pro potenciální investory.

Díky své strategické poloze a okolní infrastruktuře je tento objekt atraktivní pro pronájem jak turistům, tak i místním obyvatelům. Okolí nabízí bohaté možnosti pro vyžití a turistické aktivity, což může přilákat další zájemce o ubytování. Je zajištěna dostatečná kapacita pro hosty a možnost vytvoření různých typů ubytování.

Jistě oceníte potenciál této nemovitosti, který je spojen s možností vysokého výnosu a návratnosti investice. S výhledem na budoucí rozvoj turistického ruchu v těchto oblastech je tato nemovitost skvělou investiční příležitostí s dlouhodobým perspektivním výhledem.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši spolupráci a možnost představit vám tuto atraktivní investici.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje restaurací v Nedašově.