Prodej chalupy, Trhová Kamenice, 197 m2

Trhová Kamenice

7 490 000 Kč
/za nemovitost
v ceně je provize RK a právní servis
Hypotéka od 35 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTrhová Kamenice
IDVP.R.2.
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná197 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti471 m2

Origo partneři v Trhové Kamenici

Popis

Prodej krásné roubené chalupy nacházejícího se v obci Rohozná v malebné kopcovité krajině se zalesněnými vršky Českomoravské vrchoviny v údolí řeky Chrudimky. Dvoupatrová chalupa s falešným roubením o zastavěné ploše 197 m2 byla v roce 2022 velmi vkusně zrekonstruována a zahrada s krytou pergolou o ploše 274 m2 a její okolí nabízí maximální komfort a soukromí.

Potřebujete pro Vaši rodinu místo k relaxaci a odpočinku? A nebo snad hledáte novou investiční příležitost? Potom je tato chalupa přesně pro Vás. Přesto že už rok v chaloupce majitelé trvale žijí, dříve byla, vzhledem k turisticky vyhledávané celoroční lokalitě, úspěšně pronajímána s kapacitou až 11 lůžek.

Okolí nabízí široké možnosti a to jak pro relaxaci, turistiku, tak sportovní vyžití.

V dojezdové vzdálenosti je spousta lomů, golfové hřiště, skanzen Veselý Kopec, vyhledávaná turistická destinace Seč, tři různé sjezdovky, obec Ležáky, stáje Slatiňany a daleko více. V zimně se v obci prohrnují běžkařské dráhy. Dále nespočet restaurací, několik vnitřních bazénů, taktéž venkovní biotop Hlinsko.

Přízemí je dělené na zádveří a předsíň, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, prádelnu s toaletou a technickou místnost se šatnou. Původní garáž je využívána částečně jako pracovna ve které se nachází infrasauna a mini fitness, vstup ze zahrady.

První nadzemní podlaží, do kterého se vchází po masivních dřevěných schodech je rozdělené na velký obývací pokoj se střešními okny a tři pokoje. Dva menší dětské pokoje a prostorná ložnice s výhledem do zahrady.

Interiér je dokonalým propojením dřeva, doplněné o designovou dlažbu, laminátovou podlahu a velkoformátové obklady. Koupelna nabízí značkovou sanitu a kuchyně je vybavena vestavěnými značkovými spotřebiči. Chalupa se prodává vybavená, viz fotografie.

Vytápění je řešené kombinovaným plynovým kotlem s ohřevem vody. V obývacím pokoji je krbová vložka s pomalým hořením a horkovzdušným rozvodem do domu. V místnostech jsou umístěna topná tělesa a v koupelně je podlahové vytápění a elektrický žebřík. Do domu je přivedena obecní voda. Odpady jsou řešené septikem.

Dominantou udržované okrasné zahrady je prostorná zastřešená pergola, dětské hřiště a jezírko.

Souznění přírody a moderní technologie, částečné soukromí obehnané přírodou s kouzelnými pohledy do okolí, veškerá občanská vybavenost v Trhové Kamenici, to je dennodenní nenahraditelná “rutina”, kterou tato chalupa nabízí.
 

Těším se na běžných prohlídkách, ale nabízím také viedeoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, Face Time, Messenger, Skype aj.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Trhové Kamenici.