Prodej rodinného domu, Davle, Na Šiberným, 267 m2 (ID: 1135389)

Na Šiberným, Davle

13 750 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně všech právních služeb a provize RK
Hypotéka od 65 528 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Šiberným, Davle
ID859819
Stav objektuDobrý
Plocha užitná267 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti680 m2
Balkon

Origo partneři v Davli

Úklidové služby

Popis

Úžasný výhled, klid a harmonie s přírodou - to vše můžete zažít v této nadčasové vile v osobním vlastnictví, v Davli, která se nachází jen kousek od Prahy. Tato dvoupodlažní 7+1 vila je skutečně nevšední, díky své perfektní dispozici nabízí možnost bydlení pro dvě generace, nebo dokonce dva samostatné byty, pokud hledáte více soukromí. Obě podlaží jsou velkoryse koncipovaná a v každém z nich se nachází prostorná lodžie, ze které se otevírá úchvatný výhled na soutok řek Sázavy a Vltavy. Suterén nabízí finskou saunu, kotelnu, sklep a další technické místnosti, které můžete využít i jako kancelář. Nechybí ani garáž a parkovací místo. Zahrada kolem domu je ozdobou celé nemovitosti - můžete si v ní užívat koupání v bazénu s pískovou filtrací a osvětlením nebo relaxovat v pohodlném posezení pod pergolou.
Pro více informací o této vile v Davli a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat - rádi vás provedeme. V případě rychlého jednání možná sleva.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Davli.