Prodej činžovního domu, Moravský Písek, Sportovní, 1830 m2

Sportovní, Moravský Písek

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSportovní, Moravský Písek
ID24001
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1830 m2
Patro2. z 2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy965 m2
Podlahová plocha1830 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti586 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Moravském Písku

Popis

Investiční příležitost na jižní Moravě.
Plně obsazená budova s byty a kom. prostory, které jsou dlouhodobě obsazeny nájemníky.
Zajistěte si majetek garantovaným výnosem, kde se nacházejí vybavené byty, a kde v přízemí budovy je v dlouholetém pronájmu i pobočka České pošty.
V exkluzivním zastoupení nabízíme prodej bytového domu v centru obce Moravský Písek. Objekt o zastavěné ploše 965 m2, se nachází na vlastním pozemku o CP 1526 m2. Objekt o 2. n.p. , kde se nachází komerční prostory a 10 bytových jednotek má dvě samostatná schodiště a nákladní výtah.
V 1.n.p. je zavedená pivnice, kde najdeme 70 míst k posezení, předzahrádka, bar, řeznictví, pošta, autoservis, květinářství, salonek každý z těchto prostor má svůj samostatný vstup z ulice.
Ve 2.n.p. objetu se nachází celkem 10 bytových jednotek s dispozici: 3 × 3+kk, 2 × 2+KK, 4 × 1+KK, 1 x garsonka, masážní studio. Některé byty mají na patře komoru. Každá bytová jednotka s kuchyní má své vlastní soc. zařízení. Jedná se o částečně podsklepený objekt, který byl zkolaudován v roce 1982, v roce 2003 byla zhotovena dostavba pošty a baru a v roce 2008 byly ve 2.n.p. zbudovány bytové jednotky. Všechny bytové jednotky i nebytové prostory jsou po rekonstrukci (rozvody, vody, topení, odpadů a elektřiny, tříkomorová plastová okna, zateplení budovy). Budova je ve velmi dobrém udržovaném stavu, v celém objektu jsou kabelové rozvody vč. WIFI připojení. Objekt je napojen na všechny IS (plyn, voda obecní, kanalizace, el.energie 230/400 V), Vytápění celého objektu zajišťuje šest plynových kotlů.
Aktuálně jsou obsazeny všechny byty a komerční prostory s nájemními smlouvami
Jedná se o atraktivní investiční příležitost v samém centru obce Moravský Písek s vynikající dostupností do Hodonína 30 km, Kyjova 18 km a Veselí nad Moravou 7 km. V obci je základní občanská vybavenost, mateřská škola i základní škola, obchod, restaurace, pošta.
Vyžádejte si 3D Scan nemovitosti, videoprohlídku, půdorysy a více informací u realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Moravském Písku.