Prodej ubytování, Municipal Unit of Apollonioi, Řecko, 2150 m2 (ID: 1135117)

Municipal Unit of Apollonioi, Řecko

112 000 000 Kč
/za nemovitost

Parametry nemovitosti

AdresaMunicipal Unit of Apollonioi, Řecko
ID0633
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná2150 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

Vynikající investiční příležitost – Hotel s kapacitou 160 lůžek na pozemku o rozloze neuvěřitelných 8500 m2 přímo na pláži!!!
„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku, a to jak investičních, tak i rezidenčních.
Fantastické místo hned v první plážové linii přímo u oblíbené písečné pláži, které mohou bez uzardění konkurovat těm karibským díky jeho „Smaragdové“ vodě
6-7 sezónních měsíců vám zaručují 15% roční návratnost investice – po odečtení daně a nákladu!!!
Tří podlažní budova se zvýšeným suterénem. Každé patro disponuje obytnou plochou cca 750 m2. Hotel je o celkové ploše kolem 2150 m2 a suterén dalších 200 m2.
Budova nabízí 52 dvoulůžkových pokojů s terasou, s možností jedné přistýlky a dvou rodinných apartmánů se dvěmi ložnicemi a samostatným vstupem. V suterénu hotelu je recepce, restaurační kuchyň, společenská místnost s barem, internetový servis a kanceláří pro cestovní agenturu.
Dále komplex nabízí:
-Plavecký bazén 9X18 s barem
-Minigolf s 18 jamkami
-Plážový bar s altánem a upravenými plochami vhodnými pro různé akce, které provozovatelovi poskytuje další nemalé výnosy minimálně 300.000€/sezóna)
-Parkovací prostor vhodný pro 20 aut a 5 autobusů
-Autonomní zásobování vodou a v biologické čištění.

Hotel svou polohou disponuje ideálním místem s prvotřídním přístavem a okouzlující bílou oblázkovou pláží s nepřerušovaným výhledem na moře. V charakteristickém stylu architektury Jónských Ostrovů Řecka jsou vedlejší budovy od tradičních domů, přes exkluzivní vily po špičkové hotelové komplexy.
Je to velmi živý resort, plný noční zábavy a večírků. Letovisko pobaví své turisty mnoha nočních klubů a diskoték.
Hotel má bezproblémové autobusové spojení do hlavního městem, centrálního přístavu a letiště.
Mezi řeckými ostrovy, kterých je bezmála 3 000 Jónské Ostrovy jsou považované za ti nejzelenější a dle mnohých také nejkrásnější. Ostrovy Jónského Zálivu jsou velmi rozmanité, kde se spolu potkávají architektura, antická historie, divoká příroda, lahodné moře, bělo-zlaté pískové pláže, skalnaté a malebné zálivy a je nekonečnou inspirací pro milovníky Art Fotografii či malování.

Cena na vyžádání v RK. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance, tlumočení a doprovodu. Nemovitost pro vás připravíme, jako výnosové podnikání "na klič" včetně správy a personálu.

V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, dopisování, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.
Více informace po podepsání Confidential Agreement (Dohody o Zachování Mlčenlivosti)

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!