Pronájem kanceláře, Praha - Vysočany, Kolbenova, 330 m2

Kolbenova, Praha, Vysočany

13 €
/za metr čtvereční / měsíc
+ poplatky 130,-Kč/ m2
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKolbenova, Praha, Vysočany
IDV3442
StavbaSmíšená
Stav objektuProjekt
Plocha užitná330 m2
Patro5.
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
DopravaMHD
Garáž
Parkování

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

ID zakázky: V3442

**Neplatíte provize**

Máme pro vás nabídku moderních kancelářských prostor v administrativním komplexu AFI CITY v Praze ve Vysočanech.

AFI CITY je moderní budova s vynikající dopravní dostupností a nachází se v dynamicky se rozvíjející části Prahy 9 – Vysočany. Díky své poloze v blízkosti pražského městského okruhu, jsou všechny části města snadno dostupné. Budova se nachází přímo u stanice metra Kolbenova (linka B) a tramvajové zastávky, odkud se pohodlně dostanete do centra města za méně než 15 minut. Budova se rovněž nachází v severovýchodní části Prahy, což umožňuje snadný přístup k dálnicím D8 (Ústí n/Labem), D10 (Liberec) a D11 (Hradec Králové).

Komplex nabízí moderní kancelářské prostory třídy A, které cílí na certifikát BREEAM Excellent. Vstup do budovy je k dispozici 24/7 a zabezpečen je kartovým přístupovým systémem, ostrahou a bezpečnostními kamerami. Budova je plně bezbariérová, s výtahy a technickou údržbou v objektu. Úklidová služba je k dispozici a budova také nabízí optický kabel, světlou výšku stropů v kancelářích 3 m a centrální klimatizaci. V budově se také nachází restaurace se zahrádkou, kolárna a nabíjecí stanice pro elektromobily.

Nabízíme světlou a prostornou kancelář o celkové ploše 330 m2 v 5.NP.
Měsíční nájemné: 13 EUR/ m2 + poplatky 130,-Kč/ m2.
K dispozici jsou od Q3/2024.

Kromě kancelářských prostor nabízíme také možnost pronájmu parkovacího místa v podzemní garáži, která má kapacitu 249 parkovacích míst.
Cena parkování je 120 EUR/stání/měsíc.

V objektu jsou také skladovací prostory.
Cena pronájmu skladových prostor je 7 EUR/m2/měsíc.

Další kancelářské prostory v AFI CITY:
6.NP, kanceláře 470 m2

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

V našem portfoliu jsou i další nabídky pronájmu kancelářských prostor, pro konzultace prosím kontaktujte realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!