Prodej pozemku pro bydlení, Živanice, 3618 m2

Živanice

1 800 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 9 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaŽivanice
ID01572
Plocha nemovitosti3618 m2

Origo partneři v Živanicích

Popis

Nabízíme Vám ke koupi atraktivní pozemek na okraji obce Živanice.

Pro Vaše klidné bydlení a dostatečné soukromí máte k dispozici výjimečných 3618 m2. Pozemek je samozřejmě veden v územním plánu obce k zastavění. Elektřina je již vyvedena na pozemku, ostatní sítě se nachází u hranice pozemku.

Narozdíl od většiny pozemků, které mají do 1000 m2 nebo méně, zde máte úžasný prostor realizovat svůj projekt na dostatečně velké ploše, což vám zajistí nejen komfort bydlení, ale také dostatek soukromí. Díky jeho velikosti jej nyní můžete získat za velmi atraktivní cenu 1.800,- Kč / m2.

Pozemek se nachází na jihozápadním kraji obce u výjezdu směrem na Přelouč a Valy. Živanice jsou sousední obec Lázní Bohdaneč a tudíž také v perfektní dostupnosti Pardubic (do 15 min) a také na dálnici D11 na Prahu (10 min). Okolí je protkáno řadou cyklostezek i pěších tras, rybníků a lesů, což vám jistě zpříjemní chvíle volna.

V případě, že vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace.

Radek Motyka & Explicit reality

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Živanicích.