Prodej rodinného domu, Svébohov, 140 m2 (ID: 1131731)

Svébohov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvébohov
ID1232
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná155 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy155 m2
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti180 m2
Plocha zahrady25 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová, Betonová
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Svébohově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte bydlení v dobré dostupnosti do Zábřehu na Moravě a nechcete bydlet v panelákovém bytě, tak Vám nabízíme na prodej útulný rodinný dům, o celkové rozloze pozemku 180 m2, v obci Svébohov, který nabízí možnost trvalého bydlení, nebo rekreační využití.
V PP je k dispozici garáž a klenbový sklep. V I NP je zádveří, chodba ze které se vstupuje do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC , vstup do kuchyně a po schodech do 2 .NP.. Z kuchyně vcházíte do prostorného obývacího pokoje. V 2 NP jsou k dispozici 2 pokoje, ze kterých se vchází na balkon. Dům má výhodu že je v blízkosti dobré dostupnosti měst, Zábřehu na Moravě, Mohelnice a Šumperku. Také je možnost využití zimních sportů v lyžařských střediscích v Červené Vodě na Bukové hoře, nebo na Dolní Moravě. Tento dům je ihned obyvatelný. a je vhodný pro bydlení i pro rekreaci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svébohově.