Prodej rodinného domu, Vracov, 135 m2 (ID: 1131077)

Vracov

Cena na vyžádání

cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVracov
ID6004
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná135 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti320 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vracově

Popis

Nabízíme k prodeji novostavbu zděného RD 4+kk s terasou a garáží na ulici Lesní ve Vracově, okr. Hodonín. Jedná se o dvoupodlažní RD, který je podsklepen. Celková plocha pozemku, jehož uliční šíře je 11 m, je 320 m2, z toho zastavěná plocha domu je cca 100 m2 a podlahová plocha domu je cca 135 m2. Terasa za domem má plochu cca 7 m2 a zpevněné plochy kolem domu vč. parkování a vjezdu jsou velké 44 m2. Zahrada za domem má rozlohu cca 130 m2. Vstup na zahradu je i přímo z ulice.
Dispozice domu:
1.NP (vyvýšené): zádveří (5,4 m2), hala se schodištěm (16,6 m2), obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem (46 m2), koupelna se sprchovým koutem a WC (4,5 m2), terasa. Z haly se schodištěm dostanete do 1. PP, kde se nachází prostorná dvojgaráž (42 m2), technická místnost (11,5 m2), kotelna (9 m2), menší skladovací prostor pod schodištěm.
2.NP: 2x dětský pokoj (21 m2, 20 m2), ložnice (15 m2), koupelna s WC (6,8 m2), hala se schodištěm. Z jednoho pokoje je vlez na střechu.
Dispozice domu nabízí nejen neprůchozí pokoje, ale i 2x koupelnu s WC. Nad schodištěm bude umístěn světlovod.
Technická stránka domu:
Zděný dům postavený z keramických tvárnic tloušťky 30 cm (zateplení: boční část domu 15 cm, přední a zadní část 20 cm). Sedlová střecha, střešní krytina – keramické pálené tašky v černé barvě. Okna – sedmikomorová plastová s trojsklem v barvě bílé v interiéru a s dekorem světlý dub exteriér. Vnitřní příčky zděné. Vytápění a ohřev vody je zajištěn energeticky nenáročným a úsporným tepelným čerpadlem systému "země-voda". V podlaze domu je rozvedeno podlahové topení s možností regulace v každém pokoji. Srážková voda ze střešních okapů je svedena do retenční nádrže o obsahu 3 m3 umístěné pod terasou.
Rodinný dům se prodává nezařízený (bez kuchyňské linky), koupelny a WC dokončené, zárubně vč. dveří namontovány, podlaha položena.
Dům se nachází v klidné ulici v těsné blízkosti lesa. V obci naleznete koupaliště, fotbalový stadion, letní koupaliště, tenisové kurty, venkovní kluziště.
V případě zájmu o prohlídku nebo pro více informací a zaslání podkladů kontaktujte realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vracově.