Prodej obchodního prostoru, Brno, Foltýnova, 30 m2

Foltýnova, Brno, Bystrc

690 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 3 288 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaFoltýnova, Brno, Bystrc
IDD451
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná30 m2
Patro1.
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuSídliště
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
Výtah

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji stavbu dočasnou umístěnou při ulici Foltýnova. Stojí zde od 90tých let a byla v minulosti využívána jako prodejna potravin, vinotéka, pizzerie a další.
Samostatně stojící stavba je velmi pěkně umístěna v zelené části mezi domy, se zatravněným okolím a stromy v na pozemku patřícím městu Brnu a je ve velmi dobrém technickém stavu, dlouhodobě dobře udržována.
Nemovitost, umístěná v srdci sídliště Bystrc, je svou polohou vhodná jako obchodní prostor nebo prostor pro poskytování služeb firmy, která chce být co nejblíže svým zákazníkům.
Naposledy zde byla provozována vinotéka s posezením.
Kolaudace a nájem pozemku je pravidelně prodlužována na dobu 2 let. Stávající majitel vlastní objekt více než 10 let a vždy bylo jednání s UMČ bezproblémové.

výnos z nájmu byl naposledy 5.000,- / měsíc, nyní je v jednání pronájem za cenu 6.500,- / měsíc, tedy 78.000,- / roky. Výnos investice je tedy 11,3% ročně.

Dispozice:
- vstupní místnost s prostorem pro čtyři stoly
- za výčepem je skladový prostor s druhým východem
- toaleta se nachází vlevo od výčepu, je zde splachovací záchod a umyvadélko
- za toaletou je kuchyňka
- vybavení je po dohodě možné odkoupit od nájemců

Nemovitost má vlastní vodoměr a elektroměr.
Domeček se nachází vlevo od domu Foltýnova 22, naproti domu Foltýnova 5 v Brně - Bystrci.

Pro prohlídku a bližší informace kontaktujte makléře.

Rádi Vám pomůžeme s hypotéčním financováním. Pokud potřebujete prodat Vaši nemovitost, rádi se o tento obchod postaráme rychle a za maximální cenu a veškeré kroky navážeme tak, aby nikde nevznikl problém

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Brně.