Prodej restaurace, Frýdlant nad Ostravicí - Lubno, 622 m2 (ID: 1130158)

Frýdlant nad Ostravicí, Lubno

10 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaFrýdlant nad Ostravicí, Lubno
ID4024
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná622 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Plocha budovy670 m2
Plocha nemovitosti2251 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadČOV pro celý objekt, Septik, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
VodaMístní zdroj, Studna
Převod do OV

Origo partneři v Frýdlantu nad Ostravicí

Popis

Restaurace a saunový svět v krásném prostředí Beskyd, umístění nabízí celou řadu využití jak pro turisty, sportovce i ty, kteří hledají odpočinek. Součástí je pozemek, který byl původně zamýšlen k zastavení ubytovacími prostory. Objekt je vedený jako občanská vybavenost.

Restaurace
Společenský sál pro akce
Saunový svět
Tak tohle definuje objekt v obci Lubno, ve Frýdlantu nad Ostravicí, v centrální části Beskyd na úpatí Lysé hory. Nedaleko v sousední obci Malenovice jsou sjezdovky na lyžování, v létě zde projíždí mnoho turistů na kole po místní cyklostezce.

Objekt je ve skvělé kondici a je okamžitě využitelný.

Původní dům z roku 1902 a v něm sídlící restaurace u Bumbaly byla v roce 2012 kompletně přestavěna na současnou moderní restauraci s přístavbou sauny.

Bar i kuchyň jsou vybaveny profesionálními gastro vybavením. V restauraci je italská pec na pizzu na dřevo.

Velký sál je vybaven dataprojektorem a plátnem s 5+1 hifi audio soustavou, s inteligentním osvětlením LED světel, včetně barevných pocitových tónů.

Wellness vládne dvěma oddělenými prostory s finskou saunou na dřevo, s posezením širým nebem, odpočívárnami a ochlazovacími bazénky.

Přiléhající pozemek skýtá možnost investice a rozšíření objektu o ubytovací kapacity a vytvoření příjemný celek a zázemí v turisticky oblíbeném a navštěvovaném podhůří Beskyd. Že to dává smysl, svědčí několik dalších ubytovacích prostor v těsné blízkosti.

Část mobiliáře, který je vyobrazen v prezentaci není součástí ceny nemovitosti a prodává se zvlášť, cenu a seznam vám zašlu na vyžádání. Pro bližší informace či domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje restaurací v Frýdlantu nad Ostravicí.