Prodej obchodního prostoru, Sadská, Paroubkova, 519 m2

Paroubkova, Sadská

19 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 94 838 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaParoubkova, Sadská
ID26003
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná519 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy681 m2
Plocha nemovitosti796 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti111 kWh/m2 za rok
TopeníÚstřední plynové
Parkování

Origo partneři v Sadské

Úklidové služby

Popis

Hledáte k investici zajímavý objekt za dobrou cenu do 30 minut od Prahy?
Mohl by Vaše požadavky splňovat objekt s budoucím potencionálem v Sadské, kde je v prvním nadzemní podlaží prostor využívány jako prodejna potravin a v druhém nadzemním podlaží jsou 2 byty. Celková plocha je 519 m² z toho 261 m² první nadzemní podlaží a 258 m² druhé nadzemní podlaží. Objekt má novou střechu a je zde velký potenciál například k přestavbě na bytový dům s malým rozšířením. Celkový pozemek je 796 m² a velkou výhodou je zastavěná plocha celkem 681 m².
K dispozici máme územní plánovací informaci. Objekt se nachází v ploše SM – Smíšené obytné městské a je zde možnost nástavby dalšího podlaží. Jde o velmi zajímavou příležitost, kde investor může mít ihned příjem z pronájmu prostor a nebo se nabízí budoucí zisk v rámci přestavby a rozšíření.
Sadská je město 25 km východně od Prahy s výbornou polohou a dopravním spojením. Do Prahy se dostanete za pouhých 20 minut autem po dálnici D11, nebo do hodinky vlakem nebo autobusem. Bývalé lázeňské město Sadská leží na okraji Kerska a disponuje veškerou občanskou vybaveností. Je zde Sadské jezero, v okolí lesy, příroda. a nedaleko lázeňské město Poděbrady.
Pro více informací kontaktujte makléře.
Ev. číslo: 26003.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Sadské.