Prodej vily, Artemissii Municipal Unit, Řecko, 240 m2

Artemissii Municipal Unit, Řecko

60 000 000 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaArtemissii Municipal Unit, Řecko
ID2080
StavbaKamenná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná240 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři

Popis

Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, developerské novostavby rekreačních komplexů či areálů nebo samostatné domy za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci. Zadejte nám Vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi.

Máme pro Vás jedinečnou novinku a tou jsou dvě luxusní vily, nacházející se v jihovýchodním letovisku Vassilikos na řeckém ostrově Zakynthos v samotném srdci ekologicky chráněné oblasti ,,Natura 2000‘‘, která je domovem mořských želv caretta-caretta a tuleňů!
Tyto luxusní vily byly postaveny z tradičního bílého kamene ze Zakynthosu, ale zároveň Vás uchvátí moderní pojetí projektu dle nejvyšších standardů. Kamenné vily přímo na pobřeží jsou obklopeny jedinečnou středomořskou flórou a nabízejí luxusní bydlení s nádhernými výhledy na východ slunce a tyrkysové moře.

Obě luxusní vily se prodávají včetně vybavení a každá vila disponuje užitnou plochou o velikosti 240 m2.
Dispozičně to jsou dvě skoro stejné vily, každá má dvě podlaží a prostorné podkroví. V prvním patře jsou dvě velké ložnice se samostatnými koupelnami. Ve druhém patře je kuchyň, obývací pokoj a společná koupelna. Třetí patro zahrnuje dvě en-suite ložnice s nádherným výhledem na Jónské moře.

Prostorný obývací pokoj je propojen s plně vybavenou kuchyňskou linkou a posezením. Každá vila má ložnice, které mají své vlastní sociální zařízení. Velká francouzská okna s výhledy na nekonečné moře poskytují přímý vstup na verandu nebo prostorný balkon s posezením. Pro chvíle klidu a optimálního soukromí Vám je k dispozici velký infinity bazén s dlážděným prostorem na lehátka nebo hydromasážní vířivka. Večerní pohodu zajistí prostorné posezení s venkovním grilem, kde můžete předvést své kulinářské dovednosti z místních čerstvých potravin. Zahrada je kompletně oplocena, což zajišťuje maximální soukromí.

Tyto nádherné vily okouzli každého svou neuvěřitelně krásnou polohou, se nachází nedaleko proslulých pláží Porto Roma a Gerakas.
Zakynthos nebo-li ,,Ostrov vůní‘‘ je plný krás v podobě tyrkysového moře, bělostných pláží, útesů a podmořským životem. Můžete zde vyrazit na proslulou pláž s vrakem Navagio, na prohlídku Modrých jeskyní nebo za mořskými želvami a večer zakončit v jedné z taveren s příjemnou atmosférou nočního života zde na ostrově.

Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.