Prodej domu na klíč, Mělník, 95 m2

Mělník

10 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMělník
ID2586
StavbaDřevěná
Stav objektuProjekt
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti900 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Mělníku

Úklidové služby

Popis

V dnešní době chce bydlet spousta lidí v domě, kde najdou vše, co potřebují pro rodinný život. Přesně pro tyto lidi je určen tento moderní dům, kde 4 pokoje zajišťují dostatek soukromí.
Dům s dispozicí 4+kk v sobě kombinuje vzhled tradičních rodinných domů a prvky moderní architektury. S užitnou plochou 95,18 m2, třemi pokoji a velkým obývacím pokojem nabízí dostatek prostoru párům i vícečlenným rodinám.
Tradičnímu půdorysu dominuje obývací pokoj s jídelnou o rozloze 23,5 m2, ve kterém se nachází dveře umožňující pohodlný vstup na terasu a na zahradu. Součástí hlavní místnosti je kuchyň, která je volně přístupná a přitom chytře schovaná v rohu domu, aby se oddělil společenský prostor od pracovního. Dům bude stát na velkém pozemku zaručujícím soukromí v klidné části města Mělník.
Při stavbě rodinných domů pro klienty NRG reality je kladen důraz na komfort, kvalitu, a především nízkou energetickou náročnost těchto domů ( cca 3000,-Kč/měsíc). Pro klienty, kteří se rozhodli pro výstavbu rodinného domu, zajistíme kompletní realizaci - projektovou dokumentaci s ohledem na individuální nároky klienta, stavební povolení, výstavbu energeticky úsporné základové desky, přípojky na inženýrské sítě, realizaci samotné stavby domu a zajištění souhlasu s užíváním stavby.
V případě Vašeho zájmu o financování bydlení hypotékou je pro klienty NRG úroková sazba již od 5, 45%!!!
Na pozemku se nachází přípojka elektřiny a průzkumný vrt pro studnu. Přístup poskytuje veřejná komunikace. Pozemek se nachází v klidné části města Mělník, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost v docházkové vzdálenosti do 15 minut.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů na klíč v Mělníku.