Pronájem skladu, Praha - Čakovice, Cukrovarská, 1902 m2

Cukrovarská, Praha

209 Kč
/za metr čtvereční / měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaCukrovarská, Praha
ID00190
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná1902 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy991 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti38 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Ústřední elektrické
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Výtah
Parkování

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nehledáte jen obyčejný sklad, ale chcete reprezentativní moderní sídlo vaší společnosti? Prostor, kde může být nejen sklad, ale zároveň i exkluzivní showroom a krásné kanceláře? Pak mi dovolte představit vám novostavbu budovy, která toto nabízí.

Moderní dvoupatrová nízkoenergetická budova, při jejíž stavbě se velmi dbalo na architektonickou čistotu a soudobé požadavky, má zastavěnou plochu 991 m2. V přízemí jsou skladové prostory s podlahou z leštěného drátkobetonu s nosností 10 t/m2 a světlou výškou 3,5m. Vstup umožňuje dohromady 8 sekčních vrat, 4 ze severní části budovy a 4 z jižní. Sklad je možné vytápět 2 plynovými kondenzačními jednotkami Sahara. Uprostřed budovy je pak klasický vstup pro klienty, návštěvy či zaměstnance.
Do 1. patra, kde je možné mít další část skladu (nosnost podlahy 1 t/m2 ) či showroom a kanceláře vede nejenom schodiště, ale i výtah s nosností 2t. V patře je podlahové vytápění napojené na tepelné čerpadlo.

Objekt stojí samostatně, celý areál je oplocený a má samostatný vjezd. K budově náleží velkorysá manipulační a parkovací plocha, velký důraz byl kladen na vzhled celého okolí a zeleň. Přímo z areálu se vjíždí na ulici Cukrovarská. V blízkosti je dálnice D8, městský okruh a také metro Letňany (autobusem z Čakovic trvá cesta na metro cca 15 min a jezdí až 13 autobusů za hodinu).

Areál je dostupný 24/7.
Prostory je možné upravit dle přání klienta, kolaudace bude v 1Q 2024.

Za správu a údržbu areálu se platí 15 Kč/m2, energie budou účtovány dle skutečné spotřeby.
Kauce 2 měsíční nájmy.
Neplatíte provizi realitní kanceláři.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Praze.