Pronájem ubytování, Františkovy Lázně, 2500 m2

Františkovy Lázně

149 000 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaFrantiškovy Lázně
ID55296
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná2500 m2
Patro5.
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Kabelové rozvody
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Františkových Lázních

Popis

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu 5-ti podlažní objekt v lázeňském centru města Františkovy Lázně, který je možné využívat pro krátkodobé ubytování nebo pro dlouhodobé ubytování zaměstnanců. Bývalý hotel byl zařazen jako 2 hvězdičkové ubytovací zařízeni a byl využíván jako depandance jiného lázeňského zařízení. Po technické stránce je celý objekt v plně funkčním stavu.

Jedná se o prostorný objekt s celkovou užitnou plochou cca. 2 500 m², 4 patra + suterén. Objekt je nabízen včetně současného vnitřního vybavení a nábytku.
Nemovitost má k dispozicí celkem 41 pokojů: 39 dvoulůžkových pokojů a 2 jednolůžkové pokoje s celkovou kapacitou až 80 lůžek. Aktuálně je objekt vybaven nábytkem a připravený k okamžitému nastěhování a provozování pro kapacitu 59 osob. Pro rozšíření kapacity je potřeba doplnit chybějící nábytek.

Většina pokojů nemá vlastní WC a koupelny na pokojích, společné koupelny a WC pro pány a dámy se nachází na jednotlivých podlaží.
V budově je k dispozici jedna společenská místnost a jedna společná malá kuchyňka.
V přízemí nemovitosti jsou technické místnosti: sklady, dílna a garáž.

Nemovitost je kompletně napojena na inženýrské sítě – voda, plyn, elektrika a kanalizace. Vytápění a ohřev vody je zde řešeno dálkovým parním vytápěním a vodovodem, studena voda je z obecního řádu.

Po dobu trvání nájemní smlouvy hradí nájemce také zálohy na energie. Energie se po dobu trvání nájemní smlouvy přepisují na nájemce.

Nejdéle v den podpisu nájemní smlouvy se skládá kauce ve výši 2 nájmů, nájemné na 1. měsíc a provizi zprostředkovatele ve výši 1 nájemného + DPH 21%.

V přízemí budovy se nachází samostatné prostory restaurace a 2 obchody, vše s vlastním vchodem z ulice. Restaurace a obchody nejsou součásti pronájmu ubytovací části objektu, ale je možné si je také pronajmout. Nájemce ubytovací části objektu, v případě pronájmu restaurace a obchodu bude upřednostňován a finančně zvýhodněn.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám poskytne veškeré informace a zajistíme prohlídku nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu ubytování v Františkových Lázních.