Prodej rodinného domu, Štěchovice - Třebenice, 147 m2 (ID: 1124983)

Štěchovice, Třebenice

9 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 419 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠtěchovice, Třebenice
ID856778
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná147 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1118 m2

Origo partneři v Štěchovicích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v žádané lokalitě Štěchovice-Třebenice o dispozici 5+1 a užitné ploše 147 m². Dřevostavba z roku 2010 s východní orientací a prostornou zahradou je citlivě zasazena do malebné krajiny s nádhernými lesy v blízkosti Slapské přehrady.

Vzdušnému a prostornému přízemí dominuje obývací pokoj s krbovými kamny a kuchyň s jídelnou. Dále zde naleznete ložnici, koupelnu s WC a technickou místnost. V patře na Vás čekají další tři ložnice a velká koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Na zahradě je k dispozici bazén, pergola pro posezení s přáteli a kryté stání pro dvě auta, na které navazuje zahradní domek s dílnou.

Úchvatné výhledy, jistota klidu a soukromí díky ochrannému pásmu znemožňujícím další okolní výstavbu - to vše v kombinaci s přímým autobusovým spojením PID na Smíchov a kompletní občanskou vybaveností v nedalekých Slapech a Štěchovicích činí z tohoto domu ideální místo pro rodinné bydlení v optimální vzdálenosti od ruchu velkoměsta.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Štěchovicích (okr. Praha-západ).