Prodej rodinného domu, Pozořice, Nad sokolovnou, 200 m2

Nad sokolovnou, Pozořice

3 980 000 Kč
/za nemovitost
Cena vč. provize a vč. právního servisu
Hypotéka od 18 968 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNad sokolovnou, Pozořice
ID120084JK
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná103 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuRohový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy202 m2
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti202 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Garáž

Origo partneři v Pozořicích

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi prostornou nemovitost v žádané lokalitě městysu Pozořice.
Původně byl objekt zkolaudován pro bydlení, následně vzhledem k podnikatelskému záměru byl způsob využití objektu upraven k obchodním účelům. Je možné požádat na stavebním úřadě o změnu způsobu užívání zpět na rodinný dům. V současné době se jedná o nebytový, částečně vyklizený prostor. Zastavěná plocha má výměru 202 m2, užitná plocha 103 m2.
Dominantou celého domu je velký vstupní obytný prostor o ploše 46 m2 s velkými okny a s výhledem do vedlejší klidné ulice a centra obce.
V domě jsou dvě výškové roviny podlah. Hlavní vstupní prostor je v jedné úrovni přístupný z ulice a zbylá část podlah domu je vyvýšena přibližně o 50 cm oproti hlavnímu prostoru. Dále se v objektu nachází další místnost s rozlohou 21 m2 propojená s hlavním prostorem, menší průchozí pokoj o rozloze 16 m2, kuchyňská část, toalety a koupelna se sprchovým koutem, kotelna, skladový prostor, zastřešené atrium a garáž.
Další přístup do skladových prostor je z boční pravé strany přes průchod mezi domy. Dům byl postaven v 90 letech, je zděný, není podsklepen, v přední části má sedlovou střechu, v zadní části nad garáží a technickými místnostmi je střecha rovná. Vytápění zajišťuje plynový kotel. PENB nebyl dodán, proto je uvedena třída G.
Nemovitost je umístěna v centru obce v klidné části, a přesto v blízkosti všech obchodů a služeb. Výhodou je blízké napojení na dálnici D1, obec leží přibližně 15 km východně od Brna. V obci žije přibližně 2 400 obyvatel, nachází se zde místní úřad, základní i mateřská škola, pošta, lékaři, optika, hospoda, obchody, lékárna, kulturní dům apod.
Oblast je také vyhledávaná kvůli rekreaci a krásné přírodě Drahanské vrchoviny. Pozořice jsou východiskem k návštěvě přírodního parku Říčky a chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Nedaleko leží také slavné slavkovské bojiště, kde se odehrála bitva tří císařů (1805).
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací nebo dohodnutí prohlídky zavolejte nebo napište na uvedený kontakt.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pozořicích.