Prodej vily, Městec Králové, 28. října, 246 m2

28. října, Městec Králové

9 900 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Adresa28. října, Městec Králové
ID55246
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná246 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti814 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Městci Králové

Úklidové služby

Popis

Dámy a pánové,

Dovolte nám s radostí představit tento realitní klenot, který míří do prodeje právě teď. Dechberoucí prvorepubliková vila z roku 1933 je nejen architektonickým skvostem, ale také živoucím svědectvím času, kdy byla postavena. Pevně věříme, že ji brzy najdeme majitele, který ocení každý její detail a vytvoří si zde svůj vysněný domov nebo rodinné sídlo.

Samotná vila stojí v klidné okrajové části v Městci Králové a rozpíná se na pozemku dostačujících 814m2 kde naleznete mimo vily také garáž s elektrickými vraty a kamenný krb se zázemím, které se nemůže dočkat až zde v letních měsících uspořádáte kolaudační grilovačku.

Po vstupu hlavními dveřmi do samotné vily se ocitnete v prosklené zimní zahradě, která vás přivítá svojí prostorností a světlostí. Do dominanty domu, kterou je zaručeně vstupní hala se dostanete zachovalými dřevěnými dveřmi se skleněnými výklenky a její atmosféra vás vtáhne do minulosti ať chcete nebo ne. Vzdušný prostor, vysoké stropy, kamenné sloupy a dřevěné schodiště, to vše vás doslova ohromí.

Celková podlahová plocha domu dosahuje více jak 360m2. Ta hlavní část pro žití se rozkládá do dvou podlaží, ale je zde i možnost se dále realizovat v půdních prostorách či v suterénu. Celá vila je podsklepena a naleznete zde několik místností, které čekají až jí přetvoříte například v krásný vinný sklípek. Meze se zde opravdu nekladou a vše je jen otázkou stylu a prostředků.

Vila prošla v nedávných letech modernizací fasády, oken a také střechy, tím pádem nic nebrání prodeji a okamžitému využívání dle vašeho gusta.

Řádků bylo dost, pokud vás tato nemovitost ohromila tak jako nás, neváhejte se na nás obrátit, poskytneme vám širší informace a rovnou vám můžeme zarezervovat místo na prohlídce.

Rádi vás nemovitostí provedeme a už teď se na vás těšíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Městci Králové.