Prodej rodinného domu, Trutnov - Horní Předměstí, Dělnická, 355 m2

Dělnická, Trutnov, Horní Předměstí

18 980 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání - tel.: 739 486 402
Hypotéka od 90 453 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDělnická, Trutnov, Horní Předměstí
ID211-N01376
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná355 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy320 m2
Plocha nemovitosti1088 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Garáž
Převod do OV
Bazén

Origo partneři v Trutnově

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní rodinný dům s vnitřním bazénem a trojgaráží po celkové nadstandardní rekonstrukci, který se nachází v centru Trutnova, ulice Dělnická. Velkorysé a náročné stavební úpravy citlivě respektovaly genius loci objektu prvorepublikové architektury a veškeré práce byly provedeny s maximální pečlivostí a citem pro detail, vše za účasti renomované architektonické kanceláře. Zatímco nadčasová dispozice domu byla téměř zachována, mezi trojgaráž a stavbu rodinného domu byl vestavěn bazén se saunou, který navazuje přes prosklené dveře přímo na obytný prostor v prvním NP a z exteriéru zahrady je prosvětlen velkoformátovými okny. Díky použití nejmodernějších stavebních materiálů, technických řešení a nejnovějších technologií včetně kombinovaného způsobu temperance stavby bylo dosaženo energetické náročnosti objektu třídy „B“. Celková zastavěná plocha objektu je 320 m2 (s bazénem a garáží), užitná podlahová samotného domu 355 m2 (bez bazénové části a garáže). Čtyřpodlažní dům kromě dvou obytných podlaží nabízí v prvním podzemním podlaží rovněž kompletně rekonstruované prostory sloužící k podnikání se samostatným přístupem – nyní zde 3 samostatná studia, ve čtvrtém nadzemním podlaží volná prostorná půda vhodná k vestavbě. V prvním nadzemním podlaží v úrovni zahrady je polootevřený prostor denní části tvořený kuchyní s jídelním koutem, obývacím pokojem a pracovnou doplněn bazénem, saunou s ochlazovnou, wc, spíží, technickým zázemím a původním schodištěm, ve druhém nadzemním podlaží se nacházejí tři prostorné pokoje s východem na balkon lemující jihozápadní část domovní fasády a dvě luxusní koupelny. Pečlivě založená a udržovaná zahrada včetně okolí domu, perfektní osluněnost rodinného domu a přístupové cesty s možností zimního vytápění podtrhuje atraktivnost nabídky. Klidné místo v zástavbě rodinných a menších bytových domů poskytuje všechny výhody bezprostřední blízkosti centra města s maximální občanskou vybaveností. Blízká horská střediska Pec pod Sněžkou, Janské Lázně, Mladé Buky, Velká a Malá Úpa apod. nabízejí celoročně neomezené možnosti trávení volného času a služby přesně takové, jaké si přejete.

Více informací k výjimečné nabídce pro náročné klienty a k možnostem financování sdělí realitní kancelář na telefonním čísle + 420 739 486 402.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově.