Prodej rodinného domu, Opava, Družstevní, 226 m2

Družstevní, Opava

5 999 999 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 594 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDružstevní, Opava
ID1065
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná226 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy152 m2
Plocha nemovitosti1561 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
VodaDálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Opavě

Popis

Nabízím prodej dvougeneračního rodinného domu na ulici Družstevní v Malých Hošticích.
Kolaudace domu proběhla dle sdělení prodávajících v roce 1956 a v roce 1988 došlo k přístavbě patra. Rodinný dům leží na pozemcích s celkovou výměrou 1561m2 . Dispozice domu je rozložena do dvou nadzemních podlaží.
V 1NP se nachází byt s dispozicí 2+1 vhodný spíše k rekonstrukci a technické zázemí domu. Okna jsou plastová s dvojsklem. Na podlaze jsou parkety a koberce.
Ve 2NP je situován slunný byt s dispozicí 4KK. Z tohoto bytu je vstup na půdu, díky které se nabízí rozšíření obytných prostor o další pokoje. Okna jsou částečně plastová s dvojsklem a částečně dřevěná. V bytě byla položena plovoucí podlaha. Strop byl zateplen položením minerální vaty na podlaze půdy.
Oba byty mají samostatné vchody což umožňuje klidné soužití dvou rodin. Topení je řešeno kotlem na TP s podavačem s rozvody do radiátorů, je zde i přípojka plynu. Elektřina je částečně v mědi.
Celý dům je podsklepený, s garáží. Na pozemku se nachází hospodářské budovy. Vjezd na pozemek je přes vjezdová vrata. Na vlastním pozemku před domem jsou dále tři pakovací místa. Jedinečná poloha v rámci Malých Hoštic bude příslibem kvalitního bydlení na dobré adrese.
Více informací Vám rádi poskytneme na pobočce realitní kanceláře nebo u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Opavě.