Prodej bytu 3+1, Hodonín, I. Olbrachta, 65 m2

I. Olbrachta, Hodonín

3 499 000 Kč
/za nemovitost
Za nemovitost
Hypotéka od 16 675 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaI. Olbrachta, Hodonín
ID20569
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná65 m2
Patro1. z 3
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha65 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep

Origo partneři v Hodoníně

Popis

Nabízíme k prodeji útulný byt o velikosti 3 + 1 s balkonem.

Bytová jednotka se nachází v 1.N.P. panelového bytového domu. Revitalizace bytového domu proběhla před 2 roky, byt byl postupně rekonstruován, elektřina, plastová okna, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta. Vytápění bytu a ohřev vody, zajišťuje plynový kondenzační kotel. Máte zde k dispozici i 2 sklepní prostory.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě, která nabízí nejen kompletní občanskou vybavenost, jako je škola, školka, zdravotnické zařízení, ale také procházky do lesa a cyklostezku.
Pokud hledáte příjemné a rodinné prostředí pro svou rodinu, tento byt je ideální volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Hodoníně.