Pronájem bytu 1+kk, Zábřeh, 28. října, 46 m2

28. října, Zábřeh

Prodáno
12 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

StavProdáno
Adresa28. října, Zábřeh
ID23047
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná46 m2
Patro1. z 3
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Plocha zahrady16 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Pronájem krásného bytu v novém třípodlažním bytovém objektu Rezidence Zábřeh, který je umístěn v blízkosti rybníka Oborník a centra města. Byt 1+kk o větší rozloze 46m2 je umístěn v 1. NP budovy a sestává se z prostorného obývacího pokoje s novou vybavenou kuchyňskou linkou ve tvaru L 26,6 m2, vstupní chodby 11,6 m2, koupelny a WC 8,1 m2, úložná kóje o velikosti 2,3 m2. Nespornou velkou výhodou tohoto bytu je elektrická venkovní žaluzie a předzahrádka o velikosti 16m2, kde můžete posedět, něco ugrilovat, nebo vypěstovat, ideální pro menší domácí mazlíčky. Součástí bytu je komfortní podlahové vytápění s regulací termostatem a jedno soukromé parkovací stání. Nájem 12.000 Kč + záloha na el. Vratná kauce dle domluvy. Byt je nízkonákladový na energie, k nastěhování okamžitě, nebo dle domluvy. Upřednostníme zájemce, kteří mají pravidelný příjem a jsou nekonfliktní. Více informací podá makléř, zveme Vás na prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Zábřehu.