Prodej bytu 2+kk, Špindlerův Mlýn - Labská, 44 m2

Špindlerův Mlýn, Labská

6 230 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 29 690 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠpindlerův Mlýn, Labská
ID00234
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná44 m2
Patro3. z 3
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Výtah
Parkování

Origo partneři v Špindlerově Mlýně

Popis

Nabízíme k prodeji nový byt s dispozicí 2+kk o velikosti 44,5 m2 v novém, právě dokončovaném projektu Špindl Lodge. Byt se nachází v podkroví kompletně rekonstruovaného objektu bývalého pensionu Chata Michlák. Byt v horském stylu je z větší části vybaven nábytkem a kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, vše vyrobené na míru z masivu. Byt má předsíň s dostatečným úložným prostorem, obytnou část včetně kuchyňské linky, ložnicí s manželskou postelí, a koupelnu s WC a vanou.
Součástí bytu je také vyhrazené parkovací stání, vyhřívaná skříňka na čtyři páry lyží a bot, která se nachází v prostorné lyžárně a kolárně. k dispozici je společenská místnost s barem, krbovými kamny, vinný sklípek, vybavená herna nejen pro děti, sauna a staví se dětské hřiště.
Celý projekt je koncipován zejména pro rodiny s dětmi, byty jsou vhodné na krátkodobé i dlouhodobé pronájmy.
Cca 100 m od domu je zastávka autobusu do centra Špindlu a do Vrchlabí.
Poznámka: Vzhledem k tomu, že zatím nebyl dodán Energetický štítek PENB, je uvedena Energetická náročnost budovy G - mimořádně nehospodárná.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Špindlerově Mlýně.