Prodej bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Mánesova, 64 m2

Mánesova, Praha 2, Vinohrady

11 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMánesova, Praha 2, Vinohrady
IDLK147142
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná64 m2
Patro5. z 5
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha64 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Výtah

Origo partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k prodeji byt 2+kk, v osobním vlastnictví, ve 4.patře s výtahem, o podlahové ploše 64 m2, v ulici Mánesova, Praha 2 -Vinohrady.

Dispozice bytu je tvořena pokojem s kuchyňským koutem, vybaveným moderními spotřebiči, samostatným pokojem s vestavěnou patrovou postelí a šatnou, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, v koupelně je elektrické podlahové vytápění. Na ohřev vody a vytápění nainstalován nový plynový kotel.

Byt je zrekonstruovaný - nové rozvody, nová dřevěná okna s orientací na jih, zrenovované dřevěné parkety a dveře. Měsíční náklady 3500,-Kč plus elektřina a plyn. Kousek od domu je možno pronajmout garáž.

Dům prošel rekonstrukcí - fasáda, výtah, plynové rozvody, odpady, v příští etapě bude nový vchod a chodby.

V blízkosti bytu se nachází Vinohradská tržnice, 5 minut pěšky na Jiřího z Poděbrad a Náměstí Míru. Veškerá infrastruktura v místě - školy, školky, poliklinika, spousta kaváren a restauraci. Cca 100 m od domu Riegrovy sady - nádherný park určený k odpočinku a zábavě. Byt má velmi dobrou dopravní dostupnost, tramvaj Italská 3 minuty chůzí, metro A - Náměstí Míru 5 minut.

Díky své atraktivní lokalitě je byt vhodný jak na bydlení, tak jako investice.

PENB budovy nebylo zatím dodáno, proto uvádíme třídu G.

Tento byt lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme za nejlepších tržních podmínek.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2.