Prodej bytu 2+1, Karviná, Dačického, 56 m2 (ID: 1116529)

Dačického, Karviná

1 600 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 625 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDačického, Karviná
ID3845
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná54 m2
Patro4. z 4
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha56 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Origo partneři v Karviné

Popis

Vítejte u nabídky bytu 2+1 v klidné a žádané lokalitě Karviné, přesněji v části Ráj na Dačického ulici. Tento byt v osobním vlastnictví o rozloze 56 m² se nachází ve 4. patře budovy, která prošla nedávnou revitalizací zahrnující komplexní zateplení obvodového pláště domu a střechy.

Revitalizace domu zahrnovala i výměnu oken za plastová, což zajišťuje výbornou tepelnou izolaci a energetickou účinnost. Dům byl také vybaven novými rozvody instalací pro vodovod kanalizaci a plyn.

Interiér bytu je v původním stavu, umakartové bytové jádro bylo doplněno keramickými obklady. V bytě najdete zánovní kuchyňskou linku s kombinovaným sporákem a laminátové plovoucí podlahy byly položeny v zádveří, chodbě a kuchyni.

Okolí tohoto domu nabízí plnou občanskou vybavenost, s přímou blízkostí škol, školek, obchodů a všech potřebných služeb. Ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají klidnou atmosféru a rychlou dostupnost do centra města. Parkování přímo u domu.

Nenechte si ujít tuto příležitost stát se součástí této domácnosti v jedné z nejžádanějších lokalit Karviné Ráji. Prohlídka tohoto bytu je více než doporučena a pro podrobnější informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat v naši BO! kancelář.

BO! s námi rostou příběhy ..

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Karviné.