Prodej rodinného domu, Nekoř, 96 m2

Nekoř

6 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 929 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNekoř
ID21737
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná96 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy110 m2
Podlahová plocha96 m2
Plocha nemovitosti987 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální elektrické
KomunikaceNeupravená
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Nekoři

Popis

Chcete-li bydlet v novém, sousedy spočítat do slova na prstech jedné ruky a mít kolem sebe nádhernou přírodu, prosím, pohodlně se usaďte a čtěte dál.
Dřevostavba z roku 2022 je obklopena zelení a za deset minut chůze můžete být u vodní nádrže Pastviny. Zda-li pořídit k domu bazén, je tedy na zvážení.

Díky tepelnému čerpadlu jsou náklady v tomto domě necelé čtyři tisíce korun a to včetně vody. Tepelný komfort zajišťuje podlahové vytápění. Koupelna disponuje jak vanou, tak sprchovým koutem.

Celý design domu je velice příjemný. Zvolené odstíny podlahy a dveří jsou světlé a tak se budou hodit takřka ke všemu. Dominantou je zde velká bílá lesklá kuchyně, kde si na své přijde ne jeden kuchař. Také dispoziční uspořádání je velice jednoduché a proto působí přívětivě. Jak se říká, v jednoduchosti je krása.

Z obývacího pokoje je vstup na terasu, která čeká na své dokončení, stejně jako okolí domu. Pozemek má téměř 1000 m2 a tak si můžete být jisti, že o své soukromí a klid nepřijdete ani v budoucnu.

Dům se nachází na okraji obce Nekoř, která má necelých tisíc obyvatel. Naleznete zde šest spolků s dlouholetou tradicí a hojně se vyskytující rekreační objekty. Místo je turisticky oblíbené díky pastvinské přehradě, což jistě ocení rybáři, ale díky tomu, že se obec nachází v podhůří Orlických hor, můžete v zimě vyměnit prut za lyže.

Do okolních větších měst jako je Letohrad nebo Žamberk se můžete dostat autobusem, který jezdí v pravidelných intervalech. To a mnohem více nabízí tato novostavba.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si termín své prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Denisa Havlíková.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nekoři.