Prodej rodinného domu, Čejkovice, 120 m2

Čejkovice

4 350 000 Kč
/za nemovitost
cena vč. provize
Hypotéka od 20 731 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČejkovice
ID120083LZ
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná110 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy120 m2
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti534 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Origo partneři v Čejkovicích

Popis

Máme pro vás investiční příležitost ke koupi domu se dvěma samostatnými bytovými jednotkami. Můžete využít velký potenciál nemovitosti kde je možné vybudovat dva velké byty nebo tři bytové jednotky. Viz vizualizace.
Nemovitost je vhodná pro dvougenerační bydlení nebo jako investiční nemovitost k pronájmu tří bytových jednotek.
Momentální dispozice a stav nemovitosti.
Dům má společný dvůr a garaž ze které se vchází samostatnými vchody do dvou bytů. Jedna část dispozičně 2+1 je již zrekonstruovaná. Nové odpady, voda a plynové topení. Lze přitápět krbovými kamny. Tato část je již k nastěhování. Druhá část dispozičně 2kk je k rekonstrukci. Je zde připravena kanalizace, voda a rozvod na plynové topení. V této části lze připojit jeden venkovní přístavek a tím zvětšit byt o místnost kde bude kuchyně. Dům disponuje velkou půdou, která nabízí možnost zvětšení bytových jednotek. Střecha je ½ nová a na druhé polovině jsou vyměněné latě. Budova není podsklepená. Vlastní studna na užitkovou vodu.
V celém domě jsou nová plastová okna. Elektřina 230V v garáži je nachystaný rozvod na 380V. Rozvody elektřiny jsou udělány zásuvky a vypínače v mědi, světla v hliníku. Dům leží v klidné lokalitě s dobrou dostupností do Brna i Hodonína. Jedná se o exkluzivní nabídku proto neváhejte v případě dotazů mne kontaktovat a domluvit si prohlídku.
Další služby co nabízíme. Jsme nejenom realitní kancelář, ale také poskytujeme komplexní finanční servis, přes pojištění, hypotéky, bankovní i nebankovní financování, podnikatelské pojištění a úvěry, investice, ať už do drahých kovů, fondů nebo dluhopisů.
V případě, že chcete prodat nebo pronajmou vaši nemovitost nabízíme komplexní prémiové služby, skládající se z profesionální videoprohlídky, home stagingu, včetně právních služeb. Dále se zabýváme profesionální propagací s využitím sociálních sítí, různých databází poptávajících a investorů apod.
V případě zájmu nebo více informací o naších službách mne neváhejte kontaktovat.
S přátelským pozdravem Bc. Lucie Zelinková

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čejkovicích (okr. Hodonín).