Prodej rodinného domu, Točník, 115 m2 (ID: 1112146)

Točník

9 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTočník
ID5683
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná115 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy60 m2
Plocha nemovitosti300 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Převod do OV

Origo partneři v Točníku

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Novostavba řadového rodinného domu "E" o dispozici 4+kk, užitné ploše 115 m2 je umístěna na pozemku o celkové výměře 300 m2 (72 m2 zastavěná plocha, zpevněné a parkovací plochy o výměře 105m2 a terasa se zahrádkou o výměře 123 m2) v obci Točník, která leží na hranici CHKO Křivoklát na Berounsku.
Zkolaudovaný dům je kompletně zasíťovaný, je napojen na obecní vodovod, kanalizaci (splaškovou i dešťovou), elektřinu, k dispozici je optický kabel.
V přízemí domu je vstupní chodba, technická místnost, WC, obývací pokoj s krbovými kamny a výstupem na terasu a kuchyňský kout vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči.
Z obývacího pokoje vede dřevěné schodiště do patra, kde jsou tři ložnice a prostorná koupelna s toaletou.
Vytápění domu je podlahové - elektrokotel, podlahy jsou vinylové. Je zde příprava na klimatizaci. Okna jsou opatřena trojskly a venkovními roletami. Dům má dvě parkovací stání, je oplocen, na zahradě je umístěna vodoměrná šachta, akumulační jímka na dešťovou vodu o obsahu 9m3, po pozemku jsou provedeny rozvody užitkové vody k ošetřování zeleně.
Točnický dvůr je výjimečný a zajímavý svým zasazením do historické části obce Točník. Od domu je krásný výhled na hrad Točník, v těsné blízkosti je rybníček. Okolní lesy vybízí k cyklistice i houbaření.
Veškerá občanská vybavenost - školka, škola, lékaři, pošta, obchody jsou v obci Žebrák, která je vzdálena 1,5 km od Točnického dvora. Výborná je i dostupnost do Prahy, nájezd na dálnici D5 je 3 km od lokality.
Dům je volný k nastěhování ihned.
DOPORUČUJEME prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Točníku.