Pronájem obchodního prostoru, Třinec - Staré Město, 1. máje, 156 m2

1. máje, Třinec, Staré Město

Cena na vyžádání
/za měsíc
Cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresa1. máje, Třinec, Staré Město
ID850519
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná156 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Třinci

Popis

Nabízíme pronájem prostor pro vaši zubní ordinaci. Tyto prostory jsou ideální pro zubní lékaře, ortodontisty, nebo ústní hygieniky, kteří hledají optimální místo pro svou praxi.

Naše prostory zahrnují:
Zázemí pro recepci a čekárnu, které zajišťuje pohodlí a soukromí pro vaše pacienty.
Kuchyňský koutek a sociální zařízení pro zaměstnance.
Dostatek parkovacích míst pro pacienty a personál.

Objekt se nachází v strategické lokalitě s výbornou dostupností a vysokým provozem.

Classic Centrum v Třinci:
Zrekonstruovaná historická budova tvořená 4 nadzemními podlažími má celkem 65 kanceláří, apartmány, reprezentativní kavárnu v mezipatře. Výtah pro 13 osob, bezbariérový vstup do všech poschodí, do všech kanceláří, možnost úprav dispozic dle dohody, parkování u budovy.

Smluvní podmínky jsou flexibilní a přizpůsobíme je vašim potřebám. Bez ohledu na to, zda právě začínáte svou praxi nebo rozšiřujete stávající ordinaci, naše prostory vám poskytnou vše, co potřebujete k úspěšnému provozu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Třinci.