Pronájem ubytování, Bílý Potok, 1100 m2

Bílý Potok

Cena na vyžádání
/za měsíc
info v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBílý Potok
IDIETP100290
StavbaMontovaná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná1100 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti22138 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální elektrické
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Bílém Potoce

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Dlouhodobý pronájem rekreačního areálu Jizerky u obce Bílý Potok v Libereckém kraji. Areál má hlavní budovu s restaurací, kuchyní, jídelnou, dvěma byty v podkroví a spoustu skladových prostor. Dále dvě dvoupodlažní budovy s ubytovací kapacitou cca 52 lůžek se sociálním zázemím, technickým a skladovým zázemím. Další možností ubytování nabízí 15 patrových chatek po 4-5 lůžkách s vlastní koupelnou, wc, jídelnou, šatnou a terasou se zábradlím.

Plocha pozemku je celkem 22138m2 a ubytovací kapacita cca 130 lůžek.

Topení je ve všech budovách elektrické, teplá voda z bojlerů, vlastní čistička odpadních vod a trafostanice.
V areálu se nachází multifunkční hřiště, minigolfové hřiště, dětské hřiště pro nejmenší, místo pro opékání buřtů a příroda plná lesů.

Areál vhodný pro rekreační účely turistů, škol v přírodě, teambuildingových akcí, firemních školících akcí i svateb, které jsou zde každoročně vítány.

Možnost rozšíření o místo pro karavany u vjezdu do areálu nebo o louku ve spodní části pro další místo na stany.

Veškeré budovy i chatky jsou z roku 1980 v udržovaném stavu, ale teď už potřebují nějakou investici do modernizace kterou si majitel obec Bílý Potok nemůže dovolit a proto hledá našim prostřednictvím strategického partnera pro dlouhodobý pronájem rekreačního areálu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu ubytování v Bílém Potoce.