Prodej bytu 1+kk, Pardubice, Gagarinova, 36 m2 (ID: 1109746)

Gagarinova, Pardubice II, Polabiny, Pardubice

2 950 000 Kč

včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 14 059 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaGagarinova, Pardubice II, Polabiny, Pardubice
ID4
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná36 m2
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji 1+kk s velkou lodžií, 36m2, Polabiny III, ulice Gagarinova. 3. patro panelového domu se 2 výtahy. Dům prošel kompletní revitalizací. OV, bez právních vad. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a prodává se se zařízením - elektrospotřebiče, skříň, jídelní stůl a židle. V bytě je nová kuchyňská linka, sklokeramická varná deska s troubou a digestoř, lednice, pračka v chodbě. Koupelna s prostorným sprchovým koutem, umyvadlem a WC. V celém bytě nové PVC a vinylové podlahy. K dispozici sklep, na patře komora.
V současné době jsou v bytě bezproblémoví nájemníci.
Veškerá občanská vybavenost v dosahu 300 metrů od domu.
15 minut chůze do centra krásným lesoparkem.
Měsíční náklady cca 3.000,- Kč.
Energetický třída C.
2,950.000,- Kč včetně provize a právního servisu.
Prodej bytu 1+kk Pardubice, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 13 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 36 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 1+kk Pardubice, je vybaven či je k dispozici lodžie, výtah, sklep, zařízeno částečně nábytkem, bytové jádro zděné, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, ve vybavení také naleznete internet, kabelové rozvody, blízké okolí lze popsat jako oblast obytná, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, tV kabel, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Pardubicích.