Prodej rodinného domu, Polička - Horní Předměstí, Družstevní, 670 m2

Družstevní, Polička, Horní Předměstí

1 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání, v RK
Hypotéka od 0 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDružstevní, Polička, Horní Předměstí
IDN00086
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná670 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy670 m2
Plocha nemovitosti1969 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Poličce

Popis

Zprostředkujeme Vám možnost získat do svého vlastnictví zajímavou nemovitost v lukrativní lokalitě poblíž centra Poličky na Horním Předměstí. Na pozemku o celkové velikosti 1.969 m2 stojí 2 domy, historicky tvořící jeden celek, momentálně patřící různým majitelům (označení "A" a "B"). Budoucí majitel má jedinečnou příležitost obě poloviny opět propojit a tím získat zajímavou nemovitost v lukrativní lokalitě poskytující příjemné skloubení snadného dosahu centra města s přírodou doslova na prahu domu.

Na dům "A" je vydán demoliční výměr (výměr součástí prodeje). Dům s označením "B" je ze smíšeného zdiva, v současné době neobýván. Dispozičně nabízí nemovitost chodbu (10m2), ze které vejdeme do kuchyně (17m2), do koupelny (5,7m2), na WC (1,3m2) a do vejměnku (22m2). Dále jsou v dome 2 obytné pokoje, jeden za kuchyní (16,8m2) a vedle stodoly (14m2). Většina plochy domu není obytná (chlév, stodola, dvůr, spojovací chodby). V nedávné minulosti proběhly na nemovitosti následující opravy:

• Výměna elektroinstalace v obytné části + ve stodole
• Rekonstrukce WC a koupelny včetně výměny vodoinstalace
• Položení nové nášlapné vrstvy v pokoji (dřevo) a v kuchyni (dlažba)
• Natažení nové vnitřní omítky v obytné části
• Výměna dřevěných špaletových oken v obytné části

Z inženýrských sítí je do domu zavedena elektřina, kanalizace i obecní vodovod. Vytápění probíhá pomocí kombinace kamen na pevná paliva a elektrických akumulačních kamen.

Nabízí se buď oprava současných objektů, nebo jejich odstranění a vybudování stavby nové. Dle územního plánu se jedná o pozemek spadající do ploch smíšených obytných (SO), tedy ploch určených k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení. Přípustným využitím jsou mimo jiné jak rodinné, tak i bytové domy.

Ve stabilizovaném území (tento případ) je v okrajových částech města povoleno vybudovat 2 nadzemní podlaží (+ podkroví, na posouzení odboru územního plánovaní). S využitím terénní dispozice pozemku (výškový rozdíl mezi ulicemi V. Hálka a Družstevní) je teoreticky možné uvažovat se 3 podlažími celkově, kdy 1PP může akomodovat parkování, technické a skladovací plochy a 2 nadzemní podlaží plochy obytné (+ teoreticky obytné podkroví).

Cena k jednání

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Poličce.