Prodej rodinného domu, Praha - Suchdol, Májová, 174 m2

Májová, Praha 6, Suchdol

19 340 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 92 169 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMájová, Praha 6, Suchdol
IDHZ147028
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná174 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha174 m2
Plocha nemovitosti744 m2
Plocha zahrady744 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům 5+1, s výměrou 174 m2 a celkovou plochou pozemku 744m2, v lokalitě Suchdol - Praha 6, ul. Májová.

Dispozice domu jsou následující:
Přízemí – Dominantou domu je velký obývací pokoj s krbem orientovaný na jihozápad, na obývací pokoj navazuje jídelna, která je propojena s kuchyní, odkud vede vstup na terasu (10m2) s pohledem do zahrady. Dále je zde předsíň, vstupní chodba se šatnou, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, technická místnost (možnost umístění pračky a sušičky) a vstup do sklepního prostoru.
V prvním patře se nachází velká ložnice orientovaná na jihozápadní stranu, pokoj se stejnou orientací a další dvě místnosti orientované do zahrady, v první místnosti je vyvedena voda, tudíž místnost nabízí přetvoření na koupelnu pro první patro. Druhá místnost nemá okna, avšak lze snadno přetvořit na pokoj s okem do zahrady, z této místnosti také vede vstup na horní terasu (2,5m2). Dále je zde chodba se vstupy do pokojů, samostatné WC, komora a vstup na půdní prostor.

Jedná se o cihlový dům, který je částečně podsklepený. První nadzemní podlaží má užitnou plochu 96m2, druhé nadzemní podlaží má užitnou plochu 76m2, dále je k domu přistavěna garáž o výměře 16m2. Objekt je napojen na vodovodní řád a na rozvod elektrické energie. Plyn je v ulici rozveden. Odpadní vody jsou svedeny do jímky, připojení na veřejnou kanalizaci je možné. Dům je vytápěn elektrickým kotlem a disponuje vlastní studnou.

Na pozemku o celkové výměře 744m2 se nachází udržovaná předzahrádka, velká zahrada se vzrostlými stromy za domem s orientací na severovýchod. Na zahradě se nachází sklad pro zahradní nábytek a náčiní a zastřešený prostor pro venkovní grilování.

Cca 250m od domu se nachází Suchdolské náměstí. V docházkové vzdálenosti od domu je mateřská i základní škola, prodejna potravin, restaurace, kavárna, lékárna, ordinace lékařů. Také je zde spoustu dětských hřišť i sportovišť včetně krytého bazénu či tenisových kurtů. Pěkné okolí nabízí spoustu výletních míst, například do Tichého údolí, Divoké Šárky nebo na Kozí hřbety.
V krátké dojezdové vzdálenosti jsou mezinárodní školy Riverside School a ISP.
Dopravní spojení ke stanici metra Dejvická obstarávají autobusy, v přípravě jsou plány na výstavbu tramvajové trati.

Dům je ihned volný k nastěhování.

Možno financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi, zdarma, zajistíme za těch nejlepších podmínek na trhu.

Ohledně dalších informací mě neváhejte kontaktovat.

Doporučuji prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6.