Prodej pozemku pro bydlení, Karviná, 897 m2 (ID: 1107594)

Karviná, Staré Město u Karviné

1 290 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 6 148 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaKarviná, Staré Město u Karviné
ID3735
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti897 m2
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Karviné

Popis

Nabízíme Vám ke koupi dvě stavební parcely obdélníkového tvaru, každá o velikosti 897 m² na ulici Olšiny v Karviné.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přitom dobře dostupné místo k životu. Od centra města je to pouhých pět minut jízdy autem a do Ostravy se dostanete za pouhých 30 minut.

V blízkosti se nachází cyklotrasa, která je ideální pro milovníky cyklistiky a procházek v přírodě. Autobusová zastávka je vzdálena pouhou minutu chůze od domu.

Na pozemku se již nachází přípojka elektřiny. Vodovod vede v kraji pozemku u příjezdové cesty. Kanalizaci si v této lokalitě řešíte vlastní ČOV a koeficient zastavitelnosti dle územního plánu je 20%.

Pokud tedy uvažujete nad investicí do pozemku nebo hledáte místo pro výstavbu Vašeho vysněného domu, tak se nám neváhejte ozvat.

Více informací Vám rád předám na osobní prohlídce, na kterou Vás tímto zvu!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Karviné.