Prodej rodinného domu, Prostějov, Vojtěcha Outraty, 156 m2 (ID: 1103425)

Vojtěcha Outraty, Prostějov

5 250 000 Kč
/za nemovitost
Kupní cena zahrnuje provizi a právní servis
Hypotéka od 25 020 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVojtěcha Outraty, Prostějov
ID6526
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná156 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy143 m2
Plocha nemovitosti204 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Prostějově

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji zděný, řadový, vnitřní, dvoupodlažní, podsklepený rodinný dům se sedlovou střechou, který je situován v klidné lokalitě statutárního města Prostějova na ul. Vojtěcha Outraty.
Jedná se o udržovaný RD vhodný jak pro rodinu s dětmi, tak pro dvougenerační bydlení, případně ke kombinaci podnikání a bydlení. V přízemí je situována kuchyň bez kuchyňské linky, dva obytné pokoje, komora, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Vytápění je ÚT s kotlem na plyn. Ohřev vody je elektrickým bojlerem. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází tři místnosti (jedna místnost původně kuchyně), koupelna s vanou a WC, komora, vstup na menší balkón s výhledem do dvora. Vytápění a ohřev vody je kombinovaným plynovým kotlem.
V půdním prostoru se nachází úložné prostory.
RD je napojen na veškeré inženýrské sítě. Za rodinným domem se nachází dvorek se zahrádkou. Parkování je možné před domem. Blízká dostupnost do centra města Prostějova.
Pro více informaci, či sjednání prohlídky nás kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově.