Prodej pozemku pro bydlení, Rakvice, Náměstí, 997 m2

Náměstí, Rakvice

3 095 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 750 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaNáměstí, Rakvice
ID23038
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti997 m2
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Rakvicích

Popis

Hledáte velký pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu v dobré dostupnosti nejen dálnice D2 ale i vodní nádrže Nové mlýny a CHKO Pálava ?
Právě pro Vás zde mám nabídku pozemku v žádané lokalitě Rakvice o celkové ploše 997m2 - parcela č. 727/1 - územním plánem označená jako vhodná k výstavbě - BV - bydlení venkovské
Jedná se o pozemek obdélníkového tvaru, rovinatý.
Pozemek je přístupný po asfaltové komunikaci. Pro lepší představu připojujeme možnou vizualizaci.
A co říká územní plán?
BV - Bydleni venkovské
Hlavní využití: pozemky staveb pro bydlení v rodinných domech, včetně bydlení pro seniory a osoby se zdravotním postižením.
Přípustné využití: občanské vybavení místního významu, objekty pro rodinnou rekreaci, veřejná prostranství a plochy okrasné a rekreační zeleně, dětská hřiště, související dopravní a technická infrastruktura (např. parkoviště a garáže pro osobní automobily).
Podmíněně přípustné využití:
Pozemky dalších staveb a zařízení, které nesnižují kvalitu prostředí a pohodu bydlení ve vymezené ploše, jsou slučitelné s bydlením a slouží zejména obyvatelům v ploše (tj. především drobné objekty základní občanské vybavenosti a další drobné objekty pro podnikání, vyjma objektů uvedených v nepřípustném využití).
Nekomerční chovatelské a pěstitelské zázemí pro samozásobení. Rodinné vinné sklepy, pokud jsou součástí objektu pro bydlení (respektive pokud jsou související vedlejší stavbou rodinného domu).
Nepřípustné využití: nadlimitní stavby, zařízení a činnosti, veškeré stavby a činnosti nesouvisející s hlavním a přípustným využitím, zejména stavby pro výrobu, skladování a velkoobchod, občanské vybavení vyššího významu, dopravní terminály a centra dopravních služeb, malé i velké stavby odpadového hospodářství, čerpací stanice pohonných hmot.
Podmínky prostorového uspořádání: výšková hladina zástavby je stanovena ve schématu S.1. Koeficient zastavění plochy se
nestanovuje.
Co se píše na webových stránkách obce Rakvice?
- Vítejte v nejjižnějším koutě jižní Moravy, v místě, kde Dyje obtéká vápencové vrchy Pálavy a rozbíhá se v ramena domovem dávných lovců mamutů.
V tomto poetickém kraji lužních lesů, rybníků, luk, mandloní a vinohradů, v jižní části Hanáckého Slovácka, leží Rakvice – obec, jejímuž znaku vévodí červený rak a modrý vinný hrozen.
- V obci je zřízena Základní škola a Mateřská škola jako úplná škola s vyučováním v prvním až devátém ročníku. Jejími součástmi jsou: základní škola, mateřská škola s celodenním provozem, školní družina, školní jídelna a školní klub.
- V obci jsou zajištěny v plné šíři základní lékařské služby – obvodní lékař, dětský lékař, zubní lékař, ženský lékař, lékárna.
- Doprava autobusová i železniční

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rakvicích.