Prodej obchodního prostoru, Třinec, Kopernikova, 270 m2

Kopernikova, Třinec

7 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKopernikova, Třinec
ID3682
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy277 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Origo partneři v Třinci

Popis

BO! nabízí komerční objekt v samotném centru města Třinec - části Terasa. V posledních letech byl využíván jako restaurace a večerní bar.

Objekt je tvořen centrálním prostorem o velikosti 140 m² a vestavným patrem po obvodu místnosti (90 m²), dostupným po dřevěném schodišti ze dvou stran.
Zázemí o velikosti cca 70 m² je v současné době tvořeno kuchyní, místností s mrazícími boxy, toaletami, šatnou a skladovacím prostorem.

Svým umístěným v samotném centru města, v blízkosti lesoparku, vybízí tato nemovitost k nejrůznějším podnikatelským aktivitám.
Lze pokračovat v provozování restaurace, obchodní činnosti např. prodejna, centrum sportovního využití nebo cokoliv, co Vás jen napadne.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, ráda se s Vámi uvidím na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Třinci.