Pronájem bytu 3+1, Havířov - Prostřední Suchá, Kapitána Jasioka, 70 m2 (ID: 1101308)

Kapitána Jasioka, Havířov, Prostřední Suchá

7 800 Kč
/za měsíc
+ služby 4360, kauce 12160
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKapitána Jasioka, Havířov, Prostřední Suchá
IDF2457687
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná70 m2
Patro3. z 3
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
VodaDálkový vodovod
Balkon
Parkování

Origo partneři v Havířově

Popis

Hledáte klidné a moderní bydlení, které splňuje veškeré nároky 21. století? V takovém případě vás rádi provedeme v našem bytě třípokojovém bytě po kompletní rekonstrukci s novou kuchyňskou linkou. Dva samostatné neprůchozí pokoje, jeden hlavní obytný prostor, vše s novými plovoucími podlahami. Na obývací pokoj volně navazuje kuchyně s novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (elektrická trouba, elektrická varná deska). Nesmí chybět praktická komora, koupelna kde se ještě nikdo nekoupal je rovněž po kompletní rekonstrukci.
Shlédněte prosím celé video.
Veškerá občanská vybavenost je přitom co by kamenem dohodil. Zastávka MHD, obchod, školy, školky, vše v dosahu.
Přijďte se podívat na váš nový budoucí domov!
Pronájem bytové jednotky 3 + 1, ul. Kapitána Jasioka 730/53, Havířov-Prostř.Suchá k dlouhodobému pronájmu s možností trvalého pobytu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Havířově.