Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Křeslice, 838 m2

Praha

12 770 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 60 858 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPraha
IDN64737
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti838 m2
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceDlážděná
DopravaSilnice, MHD

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Soccer Reality vám nabízí rovinatý pozemek (obdélníkového tvaru), určený v platném územním plánu k výstavbě rodinného domu, který je přístupný z dlážděné komunikace.

Veškeré inženýrské sítě jsou přivedeny k pozemku či na pozemek (vodovod, kanalizace, elektřina, plyn, optický kabel). Strany pozemku cca 24x36 m. Momentální možnost zastavěnosti je v koeficientu 0,3.

V okolí pozemku jsou již postavené nebo se staví nové rodinné domy.
Tento pozemek se nachází na konci příjezdové cesty.

Pozemek je momentálně zatravněn a není oplocen. .

Křeslice jsou městská čtvrť a katastrální území na jihovýchodním okraji hlavního města Prahy, tvořící území městské části Praha-Křeslice v obvodu Praha 10. Je zde evidováno 29 ulic a 350 adres, žije zde zhruba tisíc obyvatel.
Městská část Praha-Křeslice má vlastní samosprávu (zastupitelstvo). Státní správu v přenesené působnosti pro Křeslice vykonává úřad městské části Praha 11 Jižní Město.
Větší část území Křeslic spadá do přírodního parku Botič-Milíčov. Rozvoj Křeslic probíhá výstavbou rodinných domků se zahradami, která navazuje na okolní přírodu. Rodinné domky vytváří nejmenší zdroj dopravy, pro kterou dostačují stávající místní komunikace a nevynucují si stavbu kapacitních komunikací.

V okolí je možné navštívit přírodní rezervaci Dobrá voda, Průhonický zámek s dendrologickou zahradou, Hostivařskou přehradu a další objekty relaxačního a odpočinkového charakteru.

V obci najdete Úřad městské části, dětské hřiště venkovní posilovnu, mateřskou školu, potraviny atd.

Městskou hromadnou dopravu do Křeslic zajišťují autobusové linky PID. od metra C Háje nebo k železniční stanici Praha - Uhříněves, kde lze přestoupit na linku S9 vedoucí k pražskému Hlavnímu nádraží. Pro školáky je v obci zajištěna školní linka vedena do městské části Petrovice a dále do Uhřínevsi. Křeslice jsou obslouženy i noční linkou z Jižního Města.


Možné financování hypotečním úvěrem, s kterým vám rádi pomůžeme.
Prodávající si vyhrazuje právo k výběru kupujícího.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze.