Prodej rodinného domu, Jeneč, Na Dolíku, 140 m2

Na Dolíku, Jeneč

6 450 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 30 739 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Dolíku, Jeneč
ID175-NP01447
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná140 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy89 m2
Plocha nemovitosti473 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik, Jímka
Převod do OV

Origo partneři v Jenči

Úklidové služby

Popis

Exkluzivní nabídka: Dvoupatrový rodinný dům 3+1 s velmi výhodnou cenou na okraji obce Jeneč!

Tento útulný a prostorný rodinný dům je nyní k dispozici exkluzivně prostřednictvím naší společnosti za mimořádně výhodnou cenu. Nachází se na klidném místě na okraji obce Jeneč, což vám poskytne ideální místo pro odpočinek a klidný život. S rozlohou pozemku 473 m2 a zastavěnou plochou 86 m2 nabízí tento dům ideální domov pro vaši rodinu.

Popis nemovitosti:

Rozloha: Obytná plocha 140 m2, dvoupodlažní
Dispozice: 3+1
Vchody: Dům má dva vchody - hlavní vstup vás uvítá v prostorné předsíni, druhý vás zavede přímo na terasu a do obývacího pokoje.
Přízemí: V přízemí naleznete útulný obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, koupelnu s tradičním sprchovým koutem, umyvadlem a WC, které poskytují veškeré pohodlí pro váš každodenní život, předsíň a chodbu spojenou se schodištěm do druhého patra.
Druhé patro: V horním patře najdete dva velké a prosvětlené pokoje. Ložnice má dokonce dvě šatny a vlastní terasu, která nabízí úchvatný výhled. Dále zde najdete dětský pokoj s dostatek místa. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a WC. Z chodby vede vstup na druhou terasu.
Topení: Pro vaše pohodlí jsou k dispozici dva kotle, jeden na elektrický provoz a druhý na uhlí.
Voda: Nemovitost využívá společnou studnu se sousedy.
Odpad: Pro odpad je k dispozici žumpa.
Náklady na elektřinu: V současné době činí zálohy na elektřinu 5600 Kč.
Rekonstrukce: Dům nabízí možnosti pro rekonstrukci dle vašich představ a potřeb.
Lokalita: Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo na samotě, kde si mohou užívat relaxaci na zahradě obklopené zelení, nebo naopak pro ty, kteří rádi pořádají hlučné party s přáteli. Dům se nachází na okraji obce Jeneč, takže auto je nezbytné. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti, a do Zličína se dostanete autem za pouhých 10 minut.
Rádi vám dům ukážeme a poskytneme pomoc s financováním a vyřízením hypotéky. Pro více informací neváhejte zavolat nebo nám napsat a domluvíme se na prohlídce. Toto je vaše příležitost získat svůj vysněný domov v klidné a krásné lokalitě.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jenči.