Prodej restaurace, Zdounky, 440 m2

Zdounky

10 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 50 469 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZdounky
IDN00011
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná440 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy325 m2
Plocha nemovitosti2347 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina120V, 230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž

Origo partneři v Zdounkách

Popis

V zastoupení majitele vám nabízím nemovitost s prostory s více než 2300 m² vhodné k provozování Restaurace, Penzionu, ubytování, školení, svateb, team buildingů atd. včetně možnosti využití pozemků, které k nemovitosti patří. A to v blízkosti vyhlášených turistických cílů jako je město Kroměříž, Buchlovské kopce, Hrad Buchlov, Ranč Kostelany a další.

Přízemní část nemovitost slouží jako restaurace s velmi dobrým hodnocením zákazníků. Restaurace má hlavní část s pivnicí a výčepem, profesionálně vybavenou kuchyň, včetně skladovacích místností a výtahu pro sudy s pivem, dále salónek vhodný k oslavám, team buildingům, akcím atd. a venkovní kryté posezení, které je ideální v letních měsících. Celková kapacita těchto prostor je cca 150 míst.

V západní části podkroví jsou zbudované 3 pokoje pro hosty s kapacitou 5 lůžek se společným sociálním zařízením. Jeden z těchto pokojů v současné době slouží jako šatna pro personál a je možné ho obsadit dalšími 4 lůžky. V jižní části podkroví je v současnosti ve fázi dokončení dalších 6 pokojů pro hosty s kapacitou 13 lůžek, 2 koupelny a 3x WC, dále také kuchyňský a jídelní kout.

Velké parkoviště přímo vybízí buď k další přístavbě, nebo pořádání různých akcí typu farmářské trhy, stánkový prodej, jarmark, guláš fest, burger fest atd.

S tímto souvisí i obrovská možnost využití navazujících pozemků, které lze využít například k rozšíření ubytovacích kapacit, pořádání akcí, vlastního bydlení či jinak.

Objekt byl v průběhu let rekonstruován a modernizován. Například nová střecha včetně krytiny a zateplení byla dělána v roce 2017, nová fasáda 2018, plot, pojezdové brány atd.

Hlavní budova je postavena z pálených cihel (60 cm), elektrické rozvody jsou v mědi, topení zajišťuje plynový kotel. Napojeno na obecní kanalizaci i vodovod. Objekt má vlastní studnu, která je připojena na rozvod vody do všech WC v objektu. O zabezpečení objektu se stará kamerový systém.

V ceně nemovitosti je veškeré vybavení kuchyně, restaurace, salonku, ubytovacích pokojů atd.

Pokud Vás nabídka zaujala, rád vám poskytnu další informace nebo si rovnou můžeme domluvit prohlídku. Neváhejte mě proto kontaktovat, s radostí Vás nemovitostí osobně provedu. A se zajištěním nejvýhodnějšího financování vám pomohou mí kolegové.


Více na najdete na = www(.)PenzionZdounky(.)cz


Váš makléř, Alex

KONIOR & Partners | Real Estate

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje restaurací v Zdounkách.