Pronájem obchodního prostoru, Otrokovice, Příčná, 150 m2

Příčná, Otrokovice, Kvítkovice

15 000 Kč
/za měsíc
Cena nájmu., bez poplatků
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPříčná, Otrokovice, Kvítkovice
ID01457
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná150 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha150 m2
Plocha nemovitosti280 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Origo partneři v Otrokovicích

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostory na atraktivním místě v Otrokovicích.

Jedná se o přízemní objekt s velkou výlohou a přístupem pro zásobování s rampou s celkovou plochou, včetně venkovních prostor 280 m2.
K dispozici je plocha vnitřních - obchodních prostor 108 m2 se zázemím. Po domluvě možno ještě skladovací prostory, dvůr a rampa.
Atraktivní lokalita v městské části Kvítkovice - hned za Albertem, blízko nádraží, blízko veškeré občanské vybavenosti, na okraji sídliště. Dobrá adresa s velkým průchodem lidí, jednoduchou orientací pro Vaše zákazníky a dobrým parkováním.
Objekt nabízí rozličné možnosti využití jako např. prodejna, vzorkovna, centrum služeb, sklad, kanceláře apod. Velkou výhodou je, že se jedná o přízemí (bezbariérový vstup) s velkými výlohami.

Nájemce hradí vratnou jistotu a provizi RK. V případě zájmu o bližší informace a prohlídku, nás neváhejte kontaktovat.

Radek Motyka & Explicit reality

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Otrokovicích.