Prodej rodinného domu, Tuklaty - Tlustovousy, Na Statku, 189 m2

Na Statku, Tuklaty, Tlustovousy

16 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 78 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Statku, Tuklaty, Tlustovousy
ID0827
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná189 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy164 m2
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti113 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod, Studna
Převod do OV
Bazén

Origo partneři v Tuklatech

Úklidové služby

Popis

Na trhu je spousta rodinných domů, velmi často ale jeden jako druhý, jsou bez myšlenky nebo nějaké výrazné přidané hodnoty. Dům v Tlustovousech, který Vám tímto nabízíme ke koupi je však jiný…neokoukaný, jedinečný, plný emocí, které ve Vás vyvolá hned na první dobrou. Splňuje nejen vysoké požadavky na estetickou stránku, kterou v této cenové kategorii zkrátka náročnější klient požaduje, ale také nároky praktického charakteru.

Dům se rozkládá na rovinatém pozemku o výměře rovných 1000 m2, přičemž zastavěná plocha činí 164 m2. Užitná plocha samotného domu pak dle souhrnné technické zprávy činí 188,5 m2, tedy včetně garáže s výměrou takřka 25 m2. Dům je disponován jako 5+kk a je ideální pro rodiny s dětmi, které ocení nejen prostor jako takový, ale i uspořádání jednotlivých místností a příslušenství, které dává smysl a dělá tak z bydlení radost. Hlavními benefity interiéru, které Vás uhranou hned při první návštěvě jsou otevřený prostor, vzdušnost a světelné podmínky, které jsou díky dostatku oken a také zásluhou efektního portálu v obývacím pokoji nadstandardní.

Dům je zhotoven z cihlového zdiva YTONG tl. 500 mm, má hliníková okna s trojskly a je vytápěn prostřednictvím tepelného čerpadla. To jsou prvky, které u takto velkého domu v současné energeticky náročné době jistě oceníte. Mezi další prvky nadstandardu patří předokenní žaluzie před portálem v obývacím pokoji, klimatizace ve všech pokojích v 2. NP, zastřešený bazén, zavlažovací systém napojený na vlastní studnu ad.

Protože informací je opravdu hodně, utřídil jsem Vám je na webové stránky nemovitosti: dumsesrdcem.cz. A pokud projevíte zájem o prohlídku, pošlu Vám ještě doplňující informace formou info e-mailu, kde naleznete i odkaz na sdílenou složku s kompletní dokumentací (projektová dokumentace, vyúčtování za energie, půdorysy ad.).

Obec s pohádkovým názvem Tlustovousy leží na východním okraji Prahy a je součástí obce Tuklaty. Základní občanskou vybavenost naleznete v Tuklatech, o něco výraznější pak v nedalekých Úvalech. Místo je to malebné, ničím nerušené, a tak se úplně nabízí někomu, kdo v životě vyhledává klid, relax a pohodu.

Koupi domu je samozřejmě možné financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, s jehož vyřízením Vám můj kolega velmi rád pomůže. Pokud Vás tedy dům zaujal, ozvěte se mi a domluvíme společně vhodný termín prohlídky. Budu se na Vás těšit.

Realitní srdcař.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tuklatech.