Prodej bytu 1+kk, Praha - Hloubětín, Šestajovická, 30 m2 (ID: 1094297)

Šestajovická, Praha

Rezervováno
3 820 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a provize realitní kanceláře
Hypotéka od 18 205 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaŠestajovická, Praha
ID13193
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná30 m2
Patro10. z 10
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha30 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD, Autobus
Výtah

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

---REZERVOVÁNO---
K prodeji je nově zrekonstruovaný byt s dispozicí 1+kk, o velikosti 29,9m2 s moderním vybavením, nádherným výhledem a pouze pět minut chůze od stanice metra Hloubětín !

Nachází se v desátém patře udržovaného panelového domu se dvěma výtahy a je situován v oblíbené a klidné části Prahy - Hloubětín, na ulici Šestajovická.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí, včetně nové kuchyně s myčkou, pračkou, troubou a sklokeramickou varnou deskou. Všechno zařízení je zbrusu nové a nepoužité. Dispozičně je velmi dobře řešen a z okna se naskýtá otevřený výhled s úchvatnými západy slunce.

Lokalita Hloubětína, nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a výborné dopravní dostupnosti. Kromě stanice metra Hloubětín, která je vzdálena od domu pět minut chůze se zde nachází i několik zastávek MHD, které umožňují snadný a rychlý přístup do centra města.

Nachází se zde i veškerá občanská vybavenost, dále mnoho zelených ploch, sportovních areálů a parků, což umožňuje relaxaci i aktivní odpočinek. Plavecký bazén je hned za domem.

Díky své výhodné poloze, modernímu vybavení a skvělému dispozičnímu řešení, je tento byt ideální volbou jako startovací bydlení, ale také pro investory, kteří chtějí zhodnotit svůj kapitál.

Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto bytu a využít jeho investičního potenciálu!
Pro více informací a domluvení prohlídky, mě prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze.