Prodej chalupy, Dražíč - Karlov-Nepomuk, 80 m2 (ID: 1094122)

Dražíč, Karlov-Nepomuk

760 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 3 622 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDražíč, Karlov-Nepomuk
ID13492
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná80 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy178 m2
Plocha nemovitosti378 m2
Plocha zahrady200 m2
Elektřina230V
OdpadTrativod
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Dražíči

Popis

Malá příjemná vesnička Karlov se nachází v okrese České Budějovice. V srdci jižních Čech si máte možnost koupit podíl 5/8 chalupy a pozemku, v původním stavu, a předělat ji k obrazu svému.
Nynější dispozice je 2+1, majitelé zde nechali přidělat sprchový kout a splachovací toaletu, které nejsou momentálně funkční.
Chalupa má prostornou kuchyň, pochozí podkroví, velkou stodolu a sklep. Dominantou obývacího pokoje jsou původní velká kachlová kamna s pecí.
Na zahradě je vybudováno malé posezení s venkovním grilem, opět vše v původním stavu a je třeba hodně lásky a péče aby celá nemovitost byla plně funkční.

Pár technických informací:
dispozice je 2+1
zastavěná plocha a nádvoří: 378 m2
velikost pozemku: 378 m2
voda: původně byla voda čerpána studnou od sousedů, doporučuji si nechat vyvrtat vlastní studnu na pozemku
odpad: trativodem
elektrická energie: 240 V
vytápění: lokálními kamny na dřevo - obývací pokoj kamna s pecí, ložnice kamna
ohřev vody: elektrický bojler
střecha: původní - střešní tašky
příjezd: obecní, asfaltová silnice
Nemovitost má číslo popisné a parcela je stavební.

Možnost odkoupení dalších podílů, dohoda s ostatními vlastníky podílů je možná.

Lokalita je okouzlující, v okolí jsou nádherná místa na výlety, Bechyně, Chrášťany, Týn nad Vltavou, vodní nádrž Orlík a mnoho dalších. Asi 6 kilometrů od jihočeské Bechyně se nachází vesnice roku 2011 Dražíč, jejíž součástí je i Karlov. Najdete tu upravený pivovar s lihovarem Lipan a hned za ním vchod do zahrady a parku s jednoduchou obdélnou budovou v převážně barokním slohu, tvrz Dražíč.

Je-li pro Vás lokalita jižních Čech srdcovou záležitostí a Vaším snem vlastnit chalupu v krásném prostředí, pak mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Dražíči.