Prodej rodinného domu, Vlkoš, Náves, 100 m2 (ID: 1093389)

Náves, Vlkoš

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNáves, Vlkoš
ID3532
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná100 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy110 m2
Plocha nemovitosti615 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Vlkoši

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě ve Vlkoši. Tento cihlový samostatný objekt v dobrém stavu nabízí veškerý komfort pro pohodlné bydlení.

Dům je přízemní s celkovou zastavěnou plochou 110m² a užitnou plochou 100m². Celá nemovitost se nachází na prostorné parcele o rozloze 615m², která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zábavu ve venkovním prostředí.

Interiér domu se skládá ze 3 pokojů, které nabízejí dostatek prostoru pro celou rodinu. Dům disponuje také jedním sklepem o rozloze 6m², který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Okolí nemovitosti je vybaveno veškerou občanskou vybaveností, včetně školy, školky, pošty a supermarketu. Dostupnost je zajištěna díky přítomnosti silnice a autobusové dopravy.

Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a má přívod vody jak z dálkového vodovodu, tak ze studny. Pro pohodlí obyvatel je k dispozici přívod plynu a elektřiny s napětím 230 V i 380 V. Topení je zajištěno lokálním plynovým topením.

Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají rodinný dům v klidné lokalitě s dostatkem prostoru jak uvnitř, tak venku. Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vlkoši (okr. Přerov).